CASETA METALICA PLIATA DISTRIBUITOR/COLECTOR 600 x 450 x 110-170

Vezi review-uri

145.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

CASETA METALICA PLIATA PENTRU COLECTORI

Caseta metalică pentru colectori asigură protecția acestora și accesul facil la aceștia. Caseta poate fi pliată pentru a se potrivi în funcție de dimensiunile și numărul de circuite disponibile. Amplasarea casetei se face în funcție de locul unde trebuiesc montați colectorii. Aceștia se montează la o distanță egală față de fiecare circuit de încălzire pentru o distribuție cât mai uniformă și eficientă a căldurii.

Colectorii realizează reglarea termică a apei din circuite, precum și a celorlați parametri de funcționare ai sistemului, precum debitul apei și ritmul de pompare. Putem verifica și monitoriza cu ușurința starea acestora prin intermediul casetei metalice. Avantajul instalației de încălzire prin pardoseală este faptul că nu este vizibilă și nu ocupă din spațiul încăperilor, spre deosebire de radiatoare. Încălzirea prin pardoseală nu antrenează praful din interior, ajutând la menținerea unui mediu mult mai curat și sănătos.

„Podeaua caldă” sporește confortul în foarte mare măsură, astfel încât se poate reduce temperatura aerului din încăperea încălzită cu 2-3 gr C, ceea ce înseamnă de fapt o reducere a consumului de energie cu circa 12%. Eficiența ridicată a sistemului de încălzire prin pardoseală se datorează pierderilor termice foarte reduse pe sistem. Căldura este repartizată pe verticală, ceea ce determină un confort termic sporit și mult mai potrivit pentru corpul uman.

Un argument important în favoarea sistemelor de încălzire prin pardoseală este temperatura scazută de funcționare a instalației. De obicei ea nu depașește 45oC, prin urmare poate fi alimentată cu caldura obținuta de la centrale termice în condensare cu randament ridicat, de la pompe termice sau de la panourile solare. Sistemul de încălzire prin pardoseală se potrivește pentru orice tip de clădire fie că este nou construită sau în renovare. Este o soluție pentru spațiile largi, precum sălile de sport, holurile sau scările interioare. Încălzirea prin pardoseală funcționează foarte bine cu mai multe tipuri de pardoseală, precum gresia, parchetul sau piatra.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

SERIE VISION
GAMA DE PRODUSE ACCESORII MONTAJ
MONTAJ INCASTRAT
INALTIME [MM] 450
LATIME [MM] 600
ADANCIME [MM] 110/170
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri