CASETA METALICA DISTRIBUITOR/COLECTOR 550X642X130 MM

Adauga un review

215.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Caseta metalică pentru colectori-distribuitori face parte din componentele sistemului termic prin pardoseală. Caseta are rolul de a masca și proteja prezența colectorilor. Aceasta se montează în perete, iar locul unde o punem depinde de locul ideal unde trebuie să instalăm colectorii-distribuitori.

De ce un sistem termic prin pardoseală?

În primul rând, sistemul prin pardoseală utilizează întreaga pardoseală ca pe o suprafață radiantă. Pardoseala emană căldura în interior, astfel vom avea de-a face cu o suprafață mult mai mare care distribuie căldura. De aceea temperatura de lucru utilizată în cadrul instalației termice va fi cu mult mai scăzută decât în cazul unui sistem cu radiatoare.

Pentru a obține o temperatură de 24-25 de grade celsius la nivelul pardoselii se folosește o temperatură de lucru a agentului termic de până la 45 de grade, în comparație cu o temperatură de 60-80 de grade utilizate în cazul radiatoarelor. Acest lucru înseamnă o reducere substanțială a consumului energetic și o îmbunătățire radicală a confortului termic.

Unde putem utiliza sistemul radiant prin pardoseală?

Instalația termică prin pardoseală trebuie montată în locuințe care dispun de o bună izolare termică și care permit un nivel foarte redus de pierderi de căldură. Nu există restricții în privința instalării unui astfel de sistem la case sau la apartamente de bloc, atâta timp cât ținem cont de puterea termică necesară.

Putem utiliza orice tip de pardoseală, în special gresia sau parchetul. Încălzirea prin pardoseală asigură un confort termic mult îmbunătățit spre deosebire de încălzirea clasică prin intermediul radiatoarelor. Căldura este emanată de jos în sus, astfel pardoseala va fi foarte plăcută la atingere.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri