CARTUS PT. FILTRU DEPURA 700 FIR PP, 7", 5 MICRONI

Adauga un review

  • Cod produs: 47CD0010
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

22.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cartus din bumbac pentru filtrele DEPURA 3000, cu aplicatii atat in instalatii de apa potabila cat si in cele de uz tehnic

Cartșul pentru filtrul de apă DEPURA 700 oferă o siguranță maximă în privința eliminării bacteriilor, virușilor și altor alergeni care este există în apa din rețea. Cartușul este confecționat din bumbac și are capacitatea de a elimina orice impuritate mai mare de 5 microni care se află în apă.

Utilizarea filtrului pentru apă DEPURA 700 ne oferă controlul deplin asupra compoziției apei potabile. Cartușul poate fi înlocuit la o anumită perioadă de timp, în funcție de nivelul de impurități găsite în apă. În acest fel putem avea siguranța că apa pe care o consumăm zi de zi este cu adevărat purificată și sănătoasă.

Filtrarea apei ne pemite să ne bucurăm de apă curată în orice moment. Avem acces permanent la o sursă de apă necontaminată și certificată, la noi acasă, direct de la robinet. Este comod și nu presupune mai nici un efort, spre deosebire de alimentarea cu apă plată îmbuteliată.

Astfel nu vom rămâne în pană de apă exact atunci când avem nevoie. De asemenea nu va trebui să cărăm peturi greoaie și incomode de apă, pentru ca apoi să trebuiască să ne dispensăm de acestea. Practic, izvorul nostru de apă plată se va afla exact în bucataria noastră, tot timpul la dispoziția noastră.

Apă fără miros, fără gust neplăcut și perfectă pentru gătit, asta vom obține prin filtrarea acesteia. Clorul, bacteriile, sărurile minerale și alte impurități alterează caracteristicile apei, făcând-o inadecvată pentru consumul regulat. Cartușul filtrant asigură îndepărtarea eficientă a tuturor particulelor și substanțelor cu potențial nociv din apă pentru ca noi să beneficiem de apă proapătă și sănătoasă fără nici un impediment.

Utilizarea filtrului pentru apă reprezintă o soluție economică și ecologică pentru obținerea apei de cea mai înaltă calitate. Nu vom mai cheltui bani pentru apă îmbuteliată și vom reduce drastic cantitățile de deșeuri rezultate din acest lucru

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 7"
GRAD DE FILTRARE 5 MICRONI
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri