CARTUS LAVABIL PP PT. FILTRU APA 'HIDRA', 7",90 micro.

Adauga un review

  • Cod produs: 47CD1002
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

29.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cartus lavabil din polipropilena pentru filtrele HIDRA 7 , cu aplicatii atat in instalatii de apa potabila cat si in cele de uz
tehnic

Cartușul lavabil Hidra din polipropilenă pentru filtrarea apei se folosește pentru eliminarea particulelor solide din apă, care pot afecta calitatea acesteia și funcționarea instalațiilor de apă. Cartușul elimină orice particulă mai mare de 90 de microni, precum metale, calcar, nisip, rumeguș sau rugină. În acest fel, apa devine mult mai pură și poate fi utilizată pentru consum sau pentru spălat.

Avantajul cartușului Hidra este faptul că este lavabil, nefiind nevoie de înlocuirea acestuia periodic. Cartușul se folosește în special în cazul în care apa este prea dură și crează probleme. Îl putem instala atât pentru sistemele de apă cu racordare la rețeaua publică, cât și pentru sistemele de apă proprii care funcționează prin intermediul hidrofoarelor.

Filtrarea impurităților din apă, în special a sărurilor de calcar și de magneziu, reprezintă soluția cea mai bună pentru a beneficia de apă curată și pentru a evita neplăcerile cauzate de depunerile de calcar. Apa dură duce la deteriorarea rapidă a instalației de apă, scade randamentul sistemului termic și produce pagube aparatelor electrocasnice. Utilizând cartușul lavabil din polipropilenă putem avea certitudinea că instalațiile și sistemele ce funcționează cu apă sunt protejate, iar durata lor de viață este prelungită. Astfel, mașina de spălat, boilerul, conductele de apă și cele de încălzire, precum și obiectele sanitare, nu vor mai suferi din cauza depunerilor inestetice și dăunătoare.

Apa dură este o problemă și pentru spălatul rufelor, al părului sau al pielii. Petele de pe haine devin mult mai dificil de îndepărtat, iar pielea și părul își pierd din strălucire. Prin filtrarea apei, putem să ne bucurăm din nou de haine mai moi la atingere, păr curat și strălucitor și o piele radiantă. Filtrul Hidra are și rolul de a spori eficiența sistemului de încălzire, care consumă mai puțină energie fără depunerile de calcar. Aparatura funcționează mai bine, pentru mai mult timp. Filtrul Hidra nu asigură filtrare antibacteriană sau a substanțelor chimice, fiind necesară instalarea unor filtre suplimentare pentru acestea.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 7"
GRAD DE FILTRARE 90 MICRONI
DIAMETRU [MM] 60 MM
INALTIME [MM] 178 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri