CARTUS LAVABIL PP PT. FILTRU APA 'HIDRA', 5",90 micro.

Adauga un review

  • Cod produs: 47CD1001
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

24.89 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cartus lavabil din polipropilena pentru filtrele HIDRA 5 , cu aplicatii atat in instalatii de apa potabila cat si in cele de uz
tehnic

Cartușul filtrant Hidra din polipropilenă se folosește în cadrul instalațiilor hidrosanitare, pentru a elimina particulele solide din apă. Acesta prin filtrare mecanică, îndepărtând orice element cu dimensiuni mai mari de 90 de microni. Cartușul este necesar mai ales dacă sursa de apă nu este de încredere ori dacă observăm că există concentrații ridicate de săruri minerale în apă.

Cu ajutorul cartușului din polipropilenă sunt îndepărtate din apă sărurile de calciu și magneziu, rugina, nisipul, rumegușul sau nămolul. Prin filtrarea acestora putem beneficia de o apă cu calități ameliorate, mult mai indicată pentru consumul și uzul regulat. Acesta are avantajul de a fi lavabil, astfel nu este necesară înlocuirea lui periodică. Pentru a ne asigura că apa este filtrată eficient tot ce trebuie să facem este să curățăm cartușul din timp în timp.

Putem folosi cartușul filtrant din polipropilenă pentru orice tip de instalație de apă. Fie că dispunem de racord la rețeaua publică de distribuție a apei potabile, fie că avem un sistem propriu de alimentare cu apă curentă, putem folosi fără nici o problemă cartușul filtrant Hidra. În acest fel putem beneficia de apă proaspătă, curată și sănătoasă ori de câte ori dorim, fără să fie nevoie să apelăm la apa îmbuteliată. Peturile de apă sunt costisitoare și greu de cărat, iar cel mai important este că nu oferă garanția calității apei. Numai prin realizarea filtrării putem avea certitudinea că apa pe care o folosim pentru băut sau gătit este de cea mai bună calitate.

De foarte multe ori calitatea apei pentru consum lasă de dorit, iar în multe cazuri apa de la robinet nu este recomandată pentru băut deoarece poate conține unele substanțe sau elemente dăunătoare. Apa dură este o problemă pentru foarte multă lume, afectând instalația de apă și obiectele sanitare și ducând la deteriorarea acestora. Putem preveni toate aceste neajunsuri prin filtrarea riguroasă a apei cu ajutorul catușului filtrant din polietilenă.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 5"
GRAD DE FILTRARE 90 MICRONI
DIAMETRU [MM] 60 MM
INALTIME [MM] 127 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri