CARTUS LAVABIL PP 5'' PT. DEPURA 500, 60 MICRONI

Adauga un review

  • Cod produs: 47CD0013
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

52.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cartus lavabil din polipropilena pentru filtrele DEPURA 500 cu aplicatii atat in instalatii de apa potabila cat si in cele de uz tehnic

Filtrul Depura 500 funcționează cu mai multe tipuri de cartușe. Pentru filtrarea apei potabile din orice tip de instalație putem utiliza catușul filtrant din polipropilenă de 60 de microni.

Cartușul are următoarele caracteristici:

Este lavabil

• Filtrează particulele solide din apă ce depășesc 60 de microni

Nu necesită înlocuire periodică

• Este rezistent la substanțe corozive

• Are durată de viață foarte mare

Îndepărtează impuritățile din apă precum: rugina, calcarul, nisipul, rumegușul.

Cartușul se montează cu ușurință și asigură puritatea apei în orice moment. Este recomandat ca înainte de a folosi alte tipuri de filtre, precum cele cu proprietăți bactericide, să instalăm un filtru pentru particule solide. În acest fel este protejată instalația de apă și alte componente din alcătuirea acesteia de deteriorare sau coroziune.

Cartușul lavabil din polipropilenă are o multitudine de avantaje. Acesta este foarte rezistent și durabil, nu este nevoie să fie schimbat, iar tot ce trebuie făcut pentru a ne asigura de eficiența acestuia este să fie curățat. Prin filtrarea apei vom beneficia de apă de calitate mult mai bună, cu un gust proaspăt și fără impurități dăunătoare. Nu va mai trebui să achiziționăm apa separat, aceasta fiind la dispoziția noastră oricând dorim, direct de la robinet.

Instalația de apă și obiectele sanitare nu vor mai suferi deteriorări din cauza depunerilor sau a substanțelor abrazive. Filtrarea apei ajută la îmbunătățirea performanțelor instalației de apă și previne îmbătrânirea prematură a acesteia.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 5"
GRAD DE FILTRARE 60 MICRONI
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri