CARTUS LAVABIL PP 10'' PT. DEPURA 3000, 10,5 mc/h, DIM.6x25cm, 90 MICRONI

Adauga un review

  • Cod produs: 47CD0003
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

33.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cartus lavabil din polipropilena pentru filtrele DEPURA 3000, cu aplicatii atat in instalatii de apa potabila cat si in cele de uz tehnic

Apa potabilă de la robinet nu este de cele mai multe ori de foarte bună calitate, de aceea multe persoane preferă să consume apa îmbuteliată. Putem obține apă de cea mai bună calitate foarte simplu utilizând filtrul DEPURA 3000. Dacă apa nu este foarte dură, putem utiliza cartușul lavabil din polipropilenă cu sită de 90 de microni. Acesta este excelent pentru filtrarea apei, în special a celei provenite de la rețeaua de distribuție a apei.

Cartușul de 90 de microni are marele avantaj că, fiind lavabil, acesta nu trebuie înlocuit. Astfel, îl putem folosi de fiecare dată, iar tot ce trebuie să facem este să ne asigurăm că sita nu este obstrucționată de prea multe depuneri. În acest sens, cartușul necesită curățare periodică, în funcție de gradul de duritate al apei sau de impuritățile din apă.

Cartușul reține particule solide, precum nisip, rumeguș sau rugină, precum și o parte din sărurile minerale. Filtrul poate fi montat la fiecare sursă de apă din locuință pentru a ne asigura că dispunem de apă curată și pură fără nici o restricție.

Este mult mai avantajos să utilizăm apă filtrată, în primul rând deoarece putem deține controlul asupra calității acesteia. Cartușul filtrant asigură eliminarea impurităților, astfel încât să putem beneficia de o apă mult mai pură, cu un gust proaspăt și fără nici un fel de miros specific provenit de la conductă.

Filtrarea apei ne ajută să facem economii considerabile. Cartușul nu trebuie înlocuit, astfel poate fi refolosit pentru a beneficia de apă sănătoasă oricând dorim. Nu va trebui să cheltuim o mulțime de bani pe apa îmbuteliată, rezultând deșeuri inutile. Filtrarea apei este o soluție pentru a proteja natura și pentru a reduce din cantitatea de peturi. În acest fel putem utiliza apa direct de la robinet, în orice moment, fără grija că se va termina prea curând.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 10"
GRAD DE FILTRARE 90 MICRONI
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri