CARTUS LAVABIL INOX PLAN 7" PT. DEPURA CYCLON / DEPURA 700, 90 MICRONI

Adauga un review

  • Cod produs: 47CD0022
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

369.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cartus lavabil din inox, neted, pentru filtrele DEPURA 700 / DEPURA CYCLON 700, cu aplicatii atat in instalatii de apa potabila cat si in cele de uz tehnic

Cartușul lavabil din inox este foarte fiabil și rezistă mult mai bine la contactul cu substanțele corozive. Inoxul se deteriorează foarte greu și poate dura o perioadă foarte mare de timp. Curățarea acestuia se realizează mult mai rapid, spre deosebire de alte cartușe din plastic, iar suprafața netedă nu permite formarea depunerilor.

Cartușul filtrant din inox este foarte eficient și asigură o filtrare excelentă a apei. Acesta se folosește pentru filtrele Depura Cyclon și Depura 700. Cartușul are grad de filtrare de 90 de microni, îndepărtează particule solide din apă care dăunează consumului regulat de apă și contribuie la deteriorarea instalației de apă. Astfel, sunt înlăturate particulele abrazive precum nisipul sau calcarul, dar și particulele de rugină care favorizează acumularea de bacterii.

Prin filtrarea apei vom beneficia atât de apă mai proaspătă, mai curată și mai sănătoasă, cât și de funcționarea mult mai bună și pentru o perioadă mult mai îndelungată a instalației hidrosanitare. Apa dură reprezintă una dintre cele mai mari probleme în privința calității apei din țara noastră. Aceasta cauzează stricarea aparatelor electrocasnice, precum mașina de spălat rufe sau cea de spălat vase, duce la deteriorarea bateriilor de la chiuvetă sau cadă și diminuează performanțele instalației de apă.

Cartușul filtrant din inox asigură o filtrare mult mai eficientă a apei și îmbunătățește calitatea acesteia. Îl putem folosi în cadrul oricărui tip de instalației de apă, în special dacă este vorba de instalații proprii unde este necesară tratarea specială a apei. Cartușul lavabil din inox realizează filtrarea mecanică a apei și este recomandat ca prefiltru dacă dorim o filtrare mai avansată dată de filtrele antibacteriene. Prin îndepărtarea particulelor solide din apă sunt protejate instalația de apă de deteriorarea produsă de substanțele abrazive.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 7"
GRAD DE FILTRARE 90 MICRONI
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri