CARTUS K3 CARBONBLOCK CU ARGINT PENTRU CRYSTAL, MORION, OSMO (5 MICRONI)

Adauga un review

54.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Rezerva pentru filtrele de robineti de apa tip Crystal. Temperatura de exploatare este de la 5 grd C pana la 30 grd C. Debitul de filtrare este de 2 l/min. Este pe baza de carbune argint si agualen. Sunt proiectate pentru prefiltrare si pentru a elimina din apa impuritatile mecanice, clorul activ, produsele petroliere, pesticidele, cloroformul si particule solide mijlocii de pana la 10 microni

AQUAPHOR CRYSTAL este un filtru revoluționar care asigură filtrarea eficientă și sigură a apei potabile. Filtrul funcționează prin intermediul rezervei K1-03 cu grad de purificare de 10 microni.

Filtrarea se realizează cu ajutorul sistemului inovator alcătuit din cărbune activ, aqualen și argint. Toate cele trei ingrediente asigură îndepărtarea rapidă și foarte eficientă a impurităților din apă, lăsând-o curată și perfectă pentru a fi consumată.

Aqualen este un material inovator, brevetat de AQUAPHOR, care are o multitudine de proprietăți speciale. Caracteristicile acestuia sunt:

 • Viteză ridicată de îndepărtare a impurităților
 • Eliminarea eficientă a metalelor grele
 • Proprietăți antibacteriene îmbunătățite datorită argintului activ
 • 100% filtrare a întregii cantități de apă

Filtrarea apei se realizează mult mai bine prin intermediul fibrelor de aqualen în comparație cu alte tipuri de filtre care funcționează cu ajutorul rășinilor. Fibrele aqualen oferă o suprafață mai mare de absorbție, care asigură o filtrare perfectă a apei. Se elimină astfel efectul de ocolire, prin care apa trece prin filtru fără a se efectua efectiv filtrarea acesteia.

Cărbunele activ are rolul de a reține toxinele și substanțele chimice din apă, precum clorul sau pesticidele. Acesta are rolul de a ofri o apă cu proprietăți mult îmbunătățite, fără gust sau miros înțepător. Apa obținută este mult mai propice sănătății noastre și mult mai indicată pentru consumul regulat.

Filtrarea apei aduce foarte multe beneficii pentru starea noastră de bine. Eliminarea impurităților, toxinelor și a clorului ajută la îmbunătățirea funcțiilor organismului și chiar la detoxifierea acestuia.

Un alt beneficiu al filtrării apei cu ajuotrul filtrului AQUAPHOR CRYSTAL este faptul că ne ajută să facem economii considerabile. Nu vom mai fi nevoiți să folosim apă îmbuteliată, care presupune costuri mai ridicate și nu oferă nici o garanție a purității.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP K1-03
CAPACITATE FILTRARE 8000 L
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri