CARTUS HONEYCOMB PT. AERATOARE F22/M24, DEBIT 3.8l/min

Vezi review-uri

 • Cod produs: 44NP0001
 • Producator: NEOPERL

17.01 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Debit 3.8 l/min (clasa debit A++);
Compatibil cu toate bateriile de lavoar, bideu si spalator echipate cu aeratoare de tip F22 sau M24;
Debitul de apa ramane constant indiferent de fluctuatiile de presiune din retea;
Rezistenta ridicata la depunerile de calcar (structura de tip fagure);
Realizeaza o economie de apa de pana la 68% fata de o baterie fara economie de apa care are un de debit mediu de 12 l/min;
In plus, prin utilizarea acestui aerator se reduc emisiile de CO2 cu pana la 1790 kg/5 ani

Cartușul pentru aerator HONEYCOMB reprezintă o soluție eficientă de a face economii financiare în ceea ce privește consumul de apă și energie. Poate fi utilizat la orice tip de baterie, din baie sau bucătărie, fiind simplu de montat la vârful robinetului de apă.

Nu avem nevoie să cheltuim foarte mulți bani pentru baterii sanitare costisitoare, care nu oferă de multe ori performanțe foarte ridicate. Cu ajutorul aeratorului HNEYCOMB este foarte simplu să facem economii substanțiale, fără ca bugetul nostru să fie afectat. Consumul de apă este redus cu 70% fără să ne fie afectat confortul.

Aeratorul asigură dispersia uniformă a apei, oferind un jet puternic. Astfel nu vom simți nevoia să utilizăm mai multă apă pentru spălatul vaselor sau pentru curățarea corporală, căci vom obține aceeași calitate a spălatului ca atunci când folosim o cantitate ridicată de apă.

Cartușul HONEYCOMB este de asemenea foarte igienic. Acesta are durată de întrebuințare mare, perioada de utilizare depinzând de duritatea și de calitatea apei. În momentul în care se uzează și nu mai oferă aceeași eficiență, produsul este extrem de simplu de înlocuit. În acest fel avem siguranța că apa își păstrează calitatea intactă, iar aeratorul oferă cea mai ridicată performanță.

Prin reducerea consumul de apă și energie sunt diminuate și emisiile de noxe care afectează mediul înconjurător și, în cele din urmă, sănătatea noastră. De aceea este important să acordăm o atenție tot mai crescută acestui aspect.

Cartușul pentru aeratoare HONEYCOMB este o soluție practică, ușor de utilizat și foarte eficientă pentru a beneficia de economii ridicate la consumul de resurse. Cu o investiție minimă putem obține rezultate maxime!

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

TIP AERATOR
BRAND NEOPERL
SERIE NEOPERL
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri