CARTUS FILTRANT 5 LAVABIL CU SITA 50 MICRONI

Adauga un review

9.79 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cartus filtrant 5 lavabil cu sita (50microni), conceput pentru a asigura filtrarea apei potabile reci.
Caracteristici tehnice:
- Compus dintr-un corp din polipropilena si o sita din polipropilena/nailon;
- Utilizat pentru indepartarea suspensiilor mecanice din apa cum ar fi: nisip, namol, rugina sau particule in suspensie;
- Cartusul se poate refolosi prin spalarea periodica in functie de calitatea apei;
- NU indeparteaza chimicalele din apa si nu dezinfecteaza apa
- Grad de filtrare: 50m;
- Temperatura apa: +2 +45C;
- Durata de depozitare: 2 ani;
- Durata de utilizare: pana la 24 luni in functie de calitatea apei


Filtarea apei de la robinet este soluția optimă pentru a ne asigura de calitatea acesteia și pentru a face economii la consumul de apă potabilă. Cartușul filtrant din polipropilenă cu sita de 50 de microni este ideal pentru a a ne oferi apă potabilă și sigur de consumat în orice moment.

Control optim al calității apei

Calitatea apei este foarte importantă pentru sănătatea noastră și nu numai. Filtrul de apă lavabil produce apă potabilă sănătoasă, fiind destinat utilizării atât în cadrul rețelei de distribuție a apei, cât și în cadrul instalațiilor proprii de alimentare cu apă. Astfel nu va mai trebui să ne facem griji în privința calității apei pentru că vom putea avea control asupra ei. Utilizarea filtrului pentru apă ne garantează calitatea superioară a apei, fiind o metodă mult mai certă chiar decât apa îmbuteliată.

Scăpăm de căratul apei îmbuteliate

De regulă, multe persoane preferă să achiziționeze apă îmbuteliată pentru a se asigura că nu consumă substanțe nocive ce s-ar putea infiltra în apa de la robinet. Însă acest lucru are destul de multe dezavantaje. În primul rând apa îmbuteliată presupune un efort destul de mare pentru a fi cărată. În al doilea rând este necesar să refacem stocurile de apă îmbuteliată periodic pentru a nu rămâne fără aceasta. Iar în al treilea rând vom putea economisi bani, timp și energie, căci cu ajutorul cartușului filtrant vom putea avea la îndemână apă curată și sănătoasă în orice moment.

Reutilizabil și ecologic

Cartușul filtrant este reutilizabil, acesta fiind confecționat din polipropilenă și nu necesită înlocuirea perioadică, ci doar spălarea de eventualele reziduuri. Astfel nu vom mai crea deșeuri, precum în cazul achiziționării apei îmbuteliate, ceea ce înseamnă diminuarea gradului de poluare. Filtrarea apei este nu doar un procedeu economic pentru purificarea apei, dar este și o metodă foarte prietenoasă cu mediul înconjurător.

Mai multe

Specificatii tehnice

FURNIZOR VALROM INDUSTRIE
LATIME [MM] 65 MM
INALTIME [MM] 127 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri