CARTUS FILTRANT 5 CARBUNE ACTIV GRANULAR ANTIBACTERIAN

Vezi review-uri

30.50 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Cartus filtrant 5 carbune activ granular antibacterian, conceput pentru a asigura filtrarea apei potabile reci.
Caracteristici tehnice:
- Cartusul cu carbun activ granular este obtinut din coaja de nuca de cocos tratat cu Ag pentru un efect bactericid;
- Utilizat pentru a reduce clorul din apa si de a corecta gustul, mirosul si cularea apei potabile;
- Cartusele de carbune activ nu retin sedimente si particule fine din apa, astfelincat trebuie intotdeauna precedate de un filtru
din polipropilena pentru sedimente care prelungesc durata de viata si exploatare a cartusului de carbune;
- Elibereaza particule fine de carbune in apa, de aceea este recomandat sa fie urmat de un filtru de polipropilena;
- Temperatura apa: +2 +45C;
- Durata de depozitare: 2 ani;
- Durata de utilizare: 6-12 luni in functie de calitatea apei

Pentru purificarea eficientă a apei potabile Valrom propune un model de cartuș filtrant cu proprietăți antibacteriene. Filtrul îndepărtează clorul din apă, precum și multe alte tipuri de substanțe chimice nocive, iar argintul cu care este tratat ucide bacterii, alge, spori sau alte microorganisme ce se pot infiltra în apa de băut.

Cartușul filtrant are avantajul de a fi simplu de instalat și de schimbat. Acesta are capacitate de filtrare mare datorită cărbunelui activ din coajă de nucă de cocos. Cartușul nu reține și sedimentele sau impuritățile solide, astfel că este necesar să instalăm un prefiltru special pentru acestea. În acest fel este prelungită durata de exploatare a cartușului și nu riscăm ca acesta să se deterioreze.

Sistemele publice de furnizare a apei sunt de regulă învechite și nu beneficiează de modernizarea corespunzătoare. Conductele de apă metalice se deteriorează în timp și pot afecta calitatea apei. Pentru a nu ne expune riscului de posibile infestări ale apei avem nevoie de montarea cartușului filtrant de la Valrom. Cartușul îndepărtează gustul și mirosul specific al apei de la robinet și asigură purificarea și sterilizarea acesteia.

Putem folosi cartușul și pentru instalația de apă în regim propriu. Apa extrasă din subteran necesită o filtrare suplimentară deoarece acesta nu trece prin procese de tratare. Cartușul filtrant reprezintă o soluție optimă pentru a dispune de apă potabilă pentru consum și pentru gătit oricând dorim.

Cartușul filtrant ne scutește de căratul apei îmbuteliate. Cu ajutorul acestuia vom avea la îndemână apă pură și sănătoasă fără nici o restricție. Apa din comerț nu este de multe ori suficient de purificată. Numai prin utilizarea cartușului filtrant antibacterian putem fi absolut siguri că apa pe care o bem este cu adevărat curată. Cartușul este o investiție excelentă, mult mai puțin costisitoare decât cumpărarea apei îmbuteliate de la magazin.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

FURNIZOR VALROM INDUSTRIE
LATIME [MM] 68 MM
INALTIME [MM] 127 MM
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri