CARTUS CARBON ACTIV UZ TEHNIC CA7'' PT. FILTRU 'DEPURA 700' ,200micro. 4mc./0,5ppm 7l/min.

Adauga un review

  • Cod produs: 47CD0001
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

51.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cartus cu carbon active pentru retinerea excesului de cor, derivati din clor, substante organice si coloranti.
Se monteaza in filtere DEPURACLOR si sunt destinate instalatiilor tehnice.
autonomie pentru apa cu 0.5p.p.m. clor rezidual

Filtrarea apei ne oferă o multitudine de avantaje, fiind soluția perfectă pentru a dispune de apă potabilă oricând dorim, fără costuri ridicate. Cartușul filtrant pentru filtrul DEPURA 700 este pe bază de cărbune activ, care are rolul de a absorbi substanțele toxice precum clorul sau substanțele organice.

Prin utilizarea cartușului pe bază de cărbune activ se obține o apă pură și sănătoasă, perfectă pentru consumul regulat. În acest fel putem controla calitatea apei, pentru a evita riscul contaminării acesteia.

Filtrul poate fi montat la fiecare sursă de apă din locuință pentru ca clorul și alte chimicale dăunătoare să fie îndepărtate imediat ce intră în instalația de apă și canal a locuinței. Eliminarea clorului din apă este importantă mai ales dacă suntem sensibili la această substanță.

Când clorul și alte chimicale dăunătoare sunt îndepărtate din apa folosită la spălare, aceste chimicale nu se mai pot impregna în obiectele de îmbrăcăminte. Acest lucru poate provoca iritații, fiind dăunător în special pentru pielea copiilor și a bebelușilor. Folosirea apei declorurate pentru spălare are avantajul că ne scutește de folosirea unor produse speciale, precum detergenți sau balsamuri, astfel nu va mai trebui să cheltuim o avere pe produsele de curățare.

Clorul este responsabil și de urmele inestetice pe care le găsim pe vase și pahare după ce le-am spălat. Folosind sistemul de filtrare al apei va fi îndepărtat clorul din apa folosită pentru spălarea vaselor, prevenind astfel depunerile de detergent pe vase.

Apa declorurată nu are miros sau gust, fiind mult mai plăcută pentru băut. În acest fel ne putem bucura de prospețimea și puritatea apei fără nici o restricție.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 7"
AUTONOMIE 4 MC
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri