CARTUS BUMBAC 5'' PT. DEPURA 500, 5 MICRONI

Adauga un review

  • Cod produs: 47CD0020
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEL

20.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cartus din bumbac pentru filtrele DEPURA 500, cu aplicatii atat in instalatii de apa potabila cat si in cele de uz tehnic

Cartușul filtrant din bumbac este conceput pentru filtrul Depura 500. Filtrul înlătură mecanic sedimentele din apă, precum nisipul, nămolul, rugina sau polenul. Bumbacul absoarbe foarte eficient nu doar particulele, ci și alte impurități mai fine, fiind un material excelent pentru curățarea apei. Filtrul Depura 500 cu cartuș filtrant din bumbac poate fi montat în cadrul oricărui tip de instalație hidrosanitară. Îl putem folosi pentru instalația de apă cu racordare la rețeau publică de distribuție a apei, ori în cadrul instalației proprii de furnizare a apei curente.

Filtrul este foarte util mai ales dacă sistemul hidrosanitar este alcătuit din conducte și țevi metalice. Acestea se pot deteriora în timp și pot afecta calitatea apei. Cartușul filtrant din bumbac îndepărtează și mare paret din clorul aflat în apa tratată de la robinet, asigurând prospețimea și puritatea apei.

Putem folosi un singur cartuș pentru a filtra o cantitate de maixum 12.000 de litri, adică pentru o perioadă de aproximativ 6 luni, în funcție de calitatea apei.Cartușul nu afectează foarte mult din debitul apei, putând să asigure filtrarea apei pentru un debit de până la 10 litri/min. Astfel, putem beneficie de cea mai bună apă potabilă, foarte rapid și comod, fără să fim nevoiți să o procurăm de la magazin.

Apa îmbuteliată nu este soluția cea mai bună pentru a dispune de apă suficientă pentru băut și pentru gătit. Peturile sunt greoaie, iar costurile lunsre pot fi destuș de ridicate. În plus, de multe ori calitatea apei nu este mult mai bună decât apa normală de la robinet. Numai cu ajutorul sistemului de filtrare putem avea siguranța că apa pe care o consumăm este sănptoasă, curată și nu consșine elemente dăunătoare. Filtrarea apei de la robinet ne permite să beneficiem de aportul de apă oricând dorim, fără neajunsul că se va consuma. Costurile pentru un sistem de filtrare sunt mai scăzute decât cumpărarea apei îmbuteliate, iar accesul la apă de cea mai bună calitate este asigurat de fiecare dată când deschidem robinetul.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 5"
GRAD DE FILTRARE 5 MICRONI
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri