CARTUS AQUAPHOR B5 CU ADAOS BACTERICID SPORIT, 300 LITRI

(1) Adauga un review

27.91 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Rezerva universala pentru filtrele tip cana Art, Lux, Premium si Prestige. Temperatura de exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C. Debitul de filtrare este de 0.3 l/min. Indeparteaza 100 % clor activ si aproximativ 99 % din substantele organice precum fenolul, benzol, pesticide, cloroform, dar si metale grele precum plumb, cupru, cadmiu.
Filtrul sta la baza unui amestec de granule fine de carbune activ produs din coaja de nuca de cocos, rasini fenolice cu schimb de ioni si absorbant microfibros Aqualen

Apa este foarte importantă pentru sănătatea noastră, de aceea trebuie să avem grijă la calitatea acesteia. Apa de la robinet este de multe ori neadecvată pentru a fi consumată. Aceasta conține în primul rând clor, dar poate conține și metale, pesticide sau calcar. Pentru a consuma apa de la robinet este bine ca în prealabil să o filtrăm, iar Aquafor Purity a conceput mai multe tipuri de căni filtru pentru a reda apei puritatea și prospețimea.


Filtrele tip cană Art, Lux, Premium și Prestige funcționează cu ajutorul unor cartușe speciale care pot fi înlocuite după ce se epuizează. Cartușele conțin o combinție specială de cărbune și rășini, la care se adaugă absorbantul microfibros Aqualen. Această combinație asigură o filtrare foarte puternică, eliminând din apă orice element cu potențial dăunător.


Apa filtrată cu ajutorul cănilor speciale de la Aquafor este mult mai benefică pentru sănătatea noastră, fiind mai pură chiar și decât multe dintre apele îmbuteliate. Spre deosebire de apa îmbuteliată, pe care trebuie să o cumpărăm, cu ajutorul filtrului vom avea apă tot timpul la îndemâna noastră, ori de câte ori avem nevoie. Fără nici un efort, fără să trebuiască să cărăm zi de zi peturi greoaie și incomode de apă și fără să le aruncăm ulterior.


Filtrul îndepărtează eficient impuritățile făcând apa perfectă pentru consumul zilnic și pentru gătit. Apa filtrată este ideală și pentru bebeluși, putând fi consumată ca atare atunci când aceștia încep să bea singuri. Mâncărurile ies mult mai gustoase dacă sunt pregătite în apă dedurizată și curată. Rezerva pentru filtru poate fi folosită pentru până la 300 de litri de apă, apoi se înlocuiește. Utilizarea filtrului ne ajută să economisim bani și să ne protejăm sănătatea corporală de factorii nocivi prezenți în apă.

 
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP B100-5
CAPACITATE FILTRARE 300 L
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review