0372 123 101
CARTUS AERISITOR (DEZAERATOR) AUTOMAT CALEFFI, PT. START CONDENS 25,29 KIS, FAMILY CONDENS 3.5 KIS; 3.5 IS; AQUA 3.5 BIS
37,50 LEI / BUC   Stoc momentan epuizat

CARTUS AERISITOR (DEZAERATOR) AUTOMAT CALEFFI, PT. START CONDENS 25,29 KIS, FAMILY CONDENS 3.5 KIS; 3.5 IS; AQUA 3.5 BIS


CARTUS AERISITOR (DEZAERATOR) AUTOMAT CALEFFI, PT. START CONDENS 25,29 KIS, FAMILY CONDENS 3.5 KIS; 3.5 IS; AQUA 3.5 BIS

Cod produs: 38RL0403
Producator: RIELLO
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

37,50 LEI / BUC
Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizatDescriere

Cartus aerisitor (dezaerator) automat pentru eliminarea aerului reziudual din instalatiile de incalzire, racire sau centrale termice fara a fi nevoie de interventie manuala. Acesta previne zgomotul din instalatie si deterioararea echipamentelor.
Cartusul este montat pe corpul pompei de circulatie sau pe corpul hidraulic din centrala.
Descarcare pe verticala

Specificatii tehnice

PRODUCATOR PIESA SCHIMB CALEFFI
INALTIME (H) [mm] 64
DIAMETRU (D) [mm] 41
POZITIE VENTIL AER VERTICALA
MATERIAL PIESA SCHIMB POLIAMIDA
TIP AERISITOR AUTOMAT

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse