0372 123 101
CAPAC WC SOFT CLOSE, DUROPLAST, GROHE EURO
399,99 LEI / BUC   Stoc momentan epuizat
-

CAPAC WC SOFT CLOSE, DUROPLAST, GROHE EURO


CAPAC WC SOFT CLOSE, DUROPLAST, GROHE EURO

Cod produs: 83GR0027
Producator: GROHE
Garantie: 60 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

399,99 LEI / BUC
Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc momentan epuizat



Descriere



Colecția GROHE Euro transformă chiar și băile mici în obiecte de design inovatoare. Linile curgătoare creează o atmosferă de relaxare relaxată în baie și îndeplinesc cerințele stilului individual. Ca urmare a succesului Bau Ceramic, GROHE a introdus o a doua linie ceramică modernă, poziționându-se astfel ca furnizor de servicii complete pentru baie. GROHE beneficiază de o vastă experiență în toate domeniile echipamentelor de baie: inspirația culturii japoneze de îmbăiere a copiilor și decenii de experiență în ceramica de baie caracterizează GROHE ca partener pentru designul armonios al băii dintr- singura sursa.

Cu designul lor unic, proiectantul GROHE a adaptat produsele liniei Euro ceramice exact pentru a se potrivi cu fitingurile Eurosmart și Eurostyle, precum și cu liniile Eurosmart Cosmopolitan și Eurostyle Cosmopolitan - o combinație perfectă de formă și funcție cu o calitate dovedită. Colecția combină performanța excelentă la un preț atractiv și include tot ce este necesar pentru designul perfect al băii. Un avantaj mai ales pentru băile mici: datorită mărimii lor compacte, chiuvetele și toaletele Euro ceramice fac cea mai eficientă utilizare a spațiului.

Tehnologiile inovatoare ale produselor ceramice Euro garantează o igienă maximă și un confort maxim pentru consumator. În timpul procesului de dezvoltare a noilor linii de produse, accentul a fost pus pe toaletele de înaltă calitate, ale căror caracteristici se remarcă în mediul competitiv. Lor li sea daugă aceste capace inteligente care fac ca designul și funcționalitatea toaletelor sa fie perfecte. Capacele de wc din duroplast se dovedesc extrem de functionale, mai rezistente in timp si usor de curatat. Capacul Grohe Euro are o formă specială care va completa superb vasul de wc. Capacele soft-close sunt tot mai utilizate alături obiecte sanitare moderne, fara rama de spalare care vor deservi utilizatorii in cel mai placut mod cu putinta.

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.

Schiță

Documentație

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse