CAPAC WC SOFT CLOSE, DUROPLAST, CERSANIT FACILE

Adauga un review

 • -5 %
 • Cod produs: 80CR0040
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: CERSANIT

210.00 LEI (Reducere 5.24%)

199.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un capac cu cadere lenta, folosit pentru vasul de toaleta Facile

Silențiozitate

Nimic nu este mai deranjant decât zgomotele puternice pe care le produce capacul de toaletă care cade cu putere. De aceea ROVESE a conceput gama FACILE pentru a ne oferi calitate superioară, dar și ușurință în manevrare. Capacul special cu sistem Soft-Close este simplu de utilizat, fără să ne mai batem capul cu lăsatul capacului cu grijă. Acesta se închide ușor și silențios, fiind prevăzut cu amortizoare care atenueză zgomotul. Baia este de obicei o încăpere unde sunetele se propagă mai ușor, din cauză că este acoperită cu gresie și faianță, însă cu capacul Soft-Close pentru vasul de WC FACILE putem uita de această probolemă.

Confort și siguranță

Capacul de WC Soft-Close are sistem de atenuare a zgomotelor produse de trântire, ceea ce îmbunătățește confortul acustic și previne accidentele cauzate de căderea bruscă a capacului. Este ideal în special dacă există copii în preajmă, oferind siguranță deplină în utilizare.

Rezistent și durabil

Sistemul Soft-Close are de asemenea avantajul că protejeză capacul de trântiri care în timp afectează structura acestuia. Capacele de WC simple se deteriorează mult mai rapid din cauza deselor căzături, pe când capacul Soft-Close pentru WC FACILE rezistă mult mai bine la trântiri, ceea ce duce la prelungirea duratei de viață.

Ușor de folosit

Capacul Soft-Close nu necesită grijă în manevrare, astfel că este mult mai simplu de folosit. Este ideal pentru situațiile când ne grăbim și suntem pe fugă. Nu trebuie să fim atenți la cum lăsăm capacul să cadă, iar astfel vom câștiga timp.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP CAPAC WC
BRAND CERSANIT
SERIE FACILE
MODEL SOFT-CLOSE
MATERIAL DUROPLAST
CULOARE ALB
FORMA ROTUNDA
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] 155
LUNGIME [MM] 442
LATIME [MM] 365
INALTIME [MM] N/A
MASA [KG] 2.6
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri