0372 123 101
CAPAC WC MULTIFUNCTIONAL, PREMIUM SOFT, ROCA MULTICLEAN 2.2
5.700,00 LEI / BUC  
-&

CAPAC WC MULTIFUNCTIONAL, PREMIUM SOFT, ROCA MULTICLEAN 2.2


NOU
CAPAC WC MULTIFUNCTIONAL, PREMIUM SOFT, ROCA MULTICLEAN 2.2

Cod produs: 80RC0487
Producator: ROCA
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

5.700,00 LEI / BUC

Cantitate:      BUC

Pretul include TVA
Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
Pretul este pe BUC
Produs disponibil EXCLUSIV la cerere
Termen livrare: max. 31 zile
Plata in avansDescriere

Capac multifunctional pentru vas WC Wellness Multiclean.
Caracteristici:
- Control temperatura scaun;
- Functie de curatare;
- Numar de duze: 1;
- Panou de comanda: Cu telecomanda;
- Programe personalizate;
- Scaun si capac detasabile;
- Set de fixare: Inclus

Daca vă identificați drept persoane practice, determinate şi decise în viaţa de zi cu zi, dar care doresc un plus de relaxare atunci când ajung acasă, vă recomandăm să aruncați o privire asupra capacelor de toaletă Multiclean, soluții practice care vă vor asigura nivelul de armonie necesar pentru a vă simţi protejaţi de stresul cotidian.

Acest nou tip de capac pentru vasul WC combină toaleta și bideul într-un singur produs cu multe funcții adăugate. Roca prezinta astfel o nouă generație de soluții avansate, în care tehnologia satisface cele mai exigente cerințe. Ei au identificat echilibrul perfect între combinaţia elementelor de design şi funcţionalitate. Exact de aceste elemente aveți nevoie pentru a vă bucura de camera de baie.

Alegând acest tip de capac wc veți obține igiena mult visată cu doar o atingere de deget. Capacul este simplu de utilizat, nemaimpunând la socoteală că vă ajută să profitați la maxim de spaţiul disponibil, fără a compromite aspectul estetic, deoarece va înlocui cu succes prezența fizică a unui bideu.

 

Este alegerea perfectă pentru o persoană ordonată şi meticuloasă, adeptă a liniilor prietenoase, dar care apreciază mai ales căldura insuflată de obiectele sanitare unei băi indiferent de stilul şi personalitatea acesteia.

Toaletele dumneavoastră vor include astfel cele mal recente progrese în domeniul Inovaţiei datorită determinării companiei Roca de a rămâne lider pe această piață.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Specificatii tehnice

TIP CAPAC WC
BRAND ROCA
SERIE MULTICLEAN 2.2
MODEL SOFT-CLOSE
MATERIAL DUROPLAST
CULOARE ALB
FORMA DREPTUNGHIULARA
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] 140-160 MM
LUNGIME [MM] 485 MM
LATIME [MM] 358 MM
INALTIME [MM] 155 MM
MASA [KG] N/A

Schiță

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse