CAPAC BIDEU SOFT CLOSE, DUROPLAST, ROCA THE GAP

Adauga un review

  • Cod produs: 80RC0303
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: ROCA

299.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Capac folosit pentru bideu THE GAP. Balamalele de prindere ale capacului sunt confectionate din otel

Creată de Antonio Bullo, această colecție este atât compactă cât şi funcţională. Această gamă largă se adaptează tuturor posibilităţilor şi vă permite să optimizaţi spaţiul din baie. Liniile moderne şi elegante fac ca această alegere să fie una inteligentă.

Capacul de bideu cu închidere amortizată este confecționat din Duroplast, un material foarte rezistent dar care uimește și prin modul în care poate fi modelat. Capacul întregește imaginea curată, suavă a colecției The Gap de la Roca și completează perfect bideul.

Filosofia Roca se bazează pe convingerea că inovarea tehnologică reprezintă un element esențial pentru obținerea unei dezvoltări progresive și a unei îmbunătățiri permanente în orice activitate. Din acest motiv, toate sucursalele și toate fazele procesului de producție folosesc tehnologii de ultimă generație.

Conceptul Roca are la bază inovarea, de la conceperea și designul produselor până la fabricare, logistică și distribuție. Excelența tehnologică se extinde asupra tuturor fabricilor, ceea ce facilitează crearea de sinergii, garantând cea mai înaltă calitate în tot lanțul de producție.

Inovarea constantă aplicată de Roca are un singur obiectiv: să le ofere clienților cele mai bune servicii posibile. Iată de ce puteți fi siguri că produsul fabricat de Roca este generat în scopul îmbunătățirii calității vieții oamenilor.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP CAPAC WC
BRAND ROCA
SERIE THE GAP
MODEL SOFT-CLOSE
MATERIAL DUROPLAST
CULOARE ALB
FORMA DREPTUNGHIULARA
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] N/A
LUNGIME [MM] 540 MM
LATIME [MM] 340
INALTIME [MM] 40
MASA [KG] 2.5
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri