CAP TERMOSTATIC PT ROBINETI TERMOSTATABILI 0-28GRADE

Adauga un review

  • Cod produs: 42200000
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

84.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cap termostatic folosit pentru radiatoare, ce poate fi utilizat si pentru functionarea cu cap de control termostatic, dar si cu actuatoare termo-electrice.
Capul termostatic are posibilitatea de reglare a temperaturii dorite, regland indicatorul la valoarea dorita(0, 1, 2, 3 etc).
Are incorporata protectia la inghet, care este de recomandat sa fie selectata pe perioada de iarna, atunci cand pentru o perioada mai lunga casa nu este locuita.
Pe perioada de vara se recomanda pozitia capului termostatic la valoarea 5, cand robinetul este complet deschis

Robinetele termostatice permit să se regleze debitul de trecere prin radiator pentru a menţine constantă temperatura interioară în fiecare încăpere, garantând astfel autonomia termică si confortul.

Acest cap termostatic poate fi adaptat la instalațiile deja existente și este sensibil la toate variațiile de temperatură, chiar și în condiții departe de a fi ideale. Calitatea acestor robineti asigura un montaj instant și o funcționare eficientă. Disponibil cu senzor de temperatură încorporat sau la distanță.

Instalarea unui robinet cu cap termostatabil este cea mai simplă metodă de a reduce consumul de energie cu 15-20% (în comparație cu robinetele manuale). Poate fi utilizat împreună cu sisteme directe sau indirecte de contorizare.

Dp max cu capul termostatic montat 1 bar
Scală de reglare –5
Domeniu temperatură de control 7–28°C
Protecție anti-îngheț 7°C
Temperatură maximă de ambient 50°C
Lungime tub capilar 2 m

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

CAPETE TERMOSTATICE DE CONTROL CU CLASA A DE EFICIENȚĂ

EUnited Valves (Asociația Europeană a Producătorilor de Robinete instituită la Bruxelles) a elaborat un sistem de clasificare pentru produsele care gestionează confortul casei și utilizarea apei în domeniul rezidențial și, în special, pentru robinetele termostatice.
Capetele termostatice CALEFF I au fost incluse în lista de produse omologate TELL (Eticheta de Eficiență Termostatică) și au fost plasate în clasa A de eficiență. Această clasificare garantează că robinetele termostatice CALEFF I contribuie la economisirea energiei în instalațiile de încălzire.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU [MM] 48 MM
INALTIME [MM] 80 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri