CAP TERMOSTATAT CROMAT PENTRU ROBINET COLTAR CROMAT

Adauga un review

 • Cod produs: 42200013
 • Parteneri Romstal: +
 • Producator: CALEFFI

224.01 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cap termostatic folosit pentru controlul temperaturii in radiatoare, prin controlul debitului de agent termic. Este folosit pentru un robinet de colt.
Capul termostatic are posibilitatea de reglare a temperaturii dorite, regland indicatorul la valoarea dorita(0, 1, 2, 3 etc).
Are incorporata protectia la inghet, care este de recomandat sa fie selectata pe perioada de iarna, atunci cand pentru o perioada mai lunga casa nu este locuita.
Pe perioada de vara se recomanda pozitia capului termostatic la valoarea 5, cand robinetul este complet deschis

Robinetele termostatice permit să se regleze debitul de trecere prin radiator pentru a menţine constantă temperatura interioară în fi ecare încăpere, garantând astfel autonomia termică. Robinetele termostatice instalate permit obţinerea confortului termic cu o economie de energie la factură de aproximativ 15-20% faţă de robinetele cu comandă manuală. De asemenea, este foarte important să se ţină sub control temperatura încăperilor în care se desfăşoară viaţa noastră cotidiană, atât pentru a putea reduce consumurile de încălzire, cât şi pentru a putea trăi în condiţii de confort termic: ambiente cu temperaturi prea ridicate pot constitui cauza transpiraţiei intense, durerilor de cap, problemelor respiratorii.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

ROBINETELE CU CAP TERMOSTATIC

Lucrează în modulaţie, menţinând constantă temperatura încăperii reglând (crescând sau diminuând) cantitatea de apă caldă care trece prin radiator în funcţie de temperatura ambiantă setată prin selectorul de reglaj.

 • Robinet deschis: când temperatura ambiantă este sensibil mai redusă decât aceea setată
 • Robinet modulant : când temperatura ambiantă nueste foarte diferită faţă de aceea setată
 • Robinet închis: când temperatura ambiantă este mai ridicată faţă de aceea setată.

Rolul unui cap termostat este acela de a menţine (la variaţia debitului agentului termic şi deci la emisia termică a radiatoarelor) temperatura ambiantă la valoarea dorită prereglată prin tararea robinetului. În perioada estivală se recomandă să menţineţi deschise aceste robinete (poziţia de tarare 5) pentru a evita “lipirea” obturatoarelor pe lăcaşele robinetelor, datorită diverselor impurităţi
prezente în apă. Tararea se obţine rotind comanda robinetului cu scală gradată de la 0 la 5: numere cărora le corespund (conform convenţiilor adoptate în general) valorile de temperatură indicate în desenul prezentat mai jos.

temperaturi cap termostatat

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU [MM] 48 MM
LUNGIME [MM] 80 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Review-uri