CAP SPRINKLER DIN ALAMA CROMATA PT MONTAJ SUSPENDAT SP 1/2" - K80-68°C CR MX3 CU RASP RAPID

Adauga un review

46.51 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cap sprinkler MX3 cu montare pe verticala, cu deflectorul la partea inferioara. Acesta este conform standardului EN 12259-1:2001.
Factorul K este 80, sprinklerul furnizand 240 l/min la o presiune disponibila la duza de 9 bar.
Modelul este cu declansare rapida, avand coeficientul RTI (Response Time Index) ( 50.
Bulbul de declansare are diametrul de 3mm, fiind de culoare rosie.
Corpul este fabricat din alama cromat, deflectorul din otel inox, garnitura din teflon, iar bulbul de declansare din sticla
borosilicata.
Racordul cu filet ofera posibilitatea unei montari si demontari rapide

cap sprinkler antii incendiu

CAP SPRINKLER DIN ALAMA CROMATA PENTRU MONTAJ SUSPENDAT SP 1/2" - K80-68°C CR MX3 CU RASP RAPID

Incendiile sunt devastatoare și produc pagube semnificative. Este foarte indicat să luăm toate mijloacele de prevenție și protecție împotriva acestora. Cea mai bună soluție este achiziționarea unui sistem de control a incendiului, odată ce acesta a fost declanșat.

Sistemele suspendate de stopare a incendiilor reprezintă o investiție ideală pentru prevenirea distrugerilor sau vătămărilor datorate focului. În special pentru clădirile publice, cum ar fi școlile, spitalele, instituțiile publice, dar și pentru clădirile particulare, un astfel de sistem ar trebui să fie indispensabil pentru evitarea unor posibile tragedii. De asemenea pentru depozite mari, unde se folosesc materiale inflamabile, precum lemnul, rumegușul, hârtia, este binevenit un sistem de protecție împotriva incendiilor, cu ajutorul căruia se poate diminua cantitatea pagubelor și distrugerilor.

Sprinkler-ele sunt special concepute pentru a reacționa promt, rapid și eficient pentru a nu permite răspândirea unui eventual incendiu. Capul pentru sprinkler de la firma MINIMAX, specialăzată în oferirea de soluții și produse special destinate stingerii incendiilor, asigură o funcționare desăvârșită a sistemului de sprinkler. Acesta este confecționat din alamă cromată, fiind ușor de integrat, indiferent de stilul sau decorul încăperilor.

Capul de sprinkler se montează pe verticală, având deflectorul în partea inferioară. Acesta respectă standardul european de funcționare pentru sisteme antiincendiu EN 12259-1:2001, având factorul K de eliberare a apei 80, furnizând 240 l/min la o presiune disponibilă la duză de 9 bar. Declașarea se efectuează rapid, sprinkler-ul având un coeficient RTI (Response Time Index) mai mic decât 50. Acest lucru îl face să răspundă foarte rapid, de îndată ce detectează o încălzire anormală în incintă. Temperatura de declanșare este de 68⁰C.

Cu un astfel de sistem cu sprinklere, veți avea asigurată protecția desăvârșită în cazuri extreme, când se poate întâmpla să apară un incendiu. Evitați riscul incendiilor și protejați-vă bunurile sau pe dvs cu ajutorul sprinkler-elor!     

     

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL SP 1/2
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
PRESIUNE MINIMA [BAR] 0.35
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 12.5 BAR
TEMP. DE DECLANSARE [°C] 68
MASA [KG] 0.053
CULOARE CROMAT
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri