CAP ELECTRONIC CONTROL WIRELESS CALEFFI WICAL PT ROBINETI TERMOSTATICI

Adauga un review

 • Cod produs: 42210510
 • Parteneri Romstal: @-
 • Producator: CALEFFI

459.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cap de comanda electronic, cu unde radio, pentru robinete termostatice si termostatabile de radiator.
Functioneaza prin taste touch screen, si are senzor de temperatura integrat.
Poate fi conectat la unitatea de reglaj termic multi-zonal cod Romstal: 42210510.
Comunicare radio RF 868MHz Standard EnOcean EEP A5-04-01.
Alimentare cu baterie: 2x1.5 V stilou AA. Durata de viata a bateriei este de 2 ani

cap robineti control wireless

Controlul climatului ambiental poate fi la îndemâna oricui, într-un mod foarte simplu cu ajutorul capului electronic cu unde radio pentru robineți termostatici de la CALEFFI. Prin intermediul acestuia mențineți nivelul dorit al temperaturii din interiorul încăperilor și aveți posibilitatea reglării acesteia în funcție de situații.

Capul electronic poate fi manevrat de la distanță cu ajutorul unei unități de control multi-zonal. În acest fel va fi mult mai comod să setați valorile termice adecvate pentru mai multe încăperi. Capul primește comenzile indicate, iar datorită senzorului de temperatură integrat poate regla cu precizie nivelul termic ambiental.

Acesta se atașează radiatoarelor prevăzute cu robineți termostatici, asigurând funcționarea acestora cu eficiență mai mare. Temperatura este menținută la un nivel constant, ceea ce înseamnă un consum redus de energie. Deoarece sunt evitate fluctuațiile de temperatură mari, este evitată și risipa de energie necesară pentru echilibrarea sistemului.

Așadar controlând climatul ambiental obțineți o eficiență ridicată a sistemului de încălzire. Acest lucru presupune un consum mai reduc, ceea ce înseamnă și costuri pentru facturi diminuate. Capul electronic reprezintă o investiție rentabilă deoarece vă ajută să economisiți în privința consumului la energie.

Confortul termic dorit va fi obținut cu costuri reduse și fără nici un efort. Aveți posibilitatea să manevrați de la distanță temperaturile din interiorul locuinței, dintr-un singur punct de control. Astfel că în timpul în care sunteți plecați de acasă puteți opta pentru un nivel scăzut al căldurii, pentru economii substanțiale la cheltuielile pentru facturile lunare.

Capul termostatic cu unde radio aduce un plus de inovare casei dvs. Acum puteți beneficia de facilitățile oferite de tehnologiile înalte, pentru un confort deosebit în intimitatea propriei locuințe. Pentru clădirile publice sau de birouri, unde există un număr mare de încăperi, va fi mult mai convenabil să dispună de confortul termic necesar cu un consum minim.

CALEFFI își propune să integreze tehnologia în viața dvs de zi cu zi, pentru a vă ușura desfășurarea activităților cotidiene. De la sistemele de încălzire cu performanțe remarcabile, până la detaliile care fac diferența!

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 210510
INALTIME [MM] 80 MM
LUNGIME [MM] 55 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri