CAP COMANDA ELECTROTERMICA PT ROBINETI TERMOSTATABILI IP44 D.30mm

(2) Adauga un review

  • Cod produs: 42656102
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

175.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cap de comanda electrotermica folosit pentru controlul temperaturii, cu amplasare pe robineti. Capul poate fi reglat atat automat, cat si manual

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Prevenirea risipei de energie este foarte importantă pentru oricare dintre noi, atât pentru asigurarea confortului termic necesar, cât și pentru reducerea consumului de energie. Cu ajutorul capului termostatic pentru robineți de la CALEFFI este simplu să obțineți și să mențineți nivelul termic ambiental dorit utilizând un sistem de încălzire prin pardoseală.

Acesta este conceput pentru reglarea și echilibrarea sistemelor de încălzire prin pardoseală. Capul electrotermic sau actuatorul asigura circulația corectă la o frecvență optimă pentru datele pe care i le indicați. În acest fel este menținută temperatura la o valoare constantă pentru ca dvs să resimțiți un confort termic ideal.

Prin intermediul acestuia puteți regla temperatura din încăpere fie manual, fie automat. În acest mod puteți programa funcționarea fiecărui calorifer în funcție de necesitățile și orarul dvs.

Evitați consumul inutil de energie dacă de fiecare dată când plecați de acasă setați termostatul la o valoare minimă. În acest fel protejați instalația de încălzire și beneficiați de costuri mai reduse la finalul lunii. Atunci când plecați la serviciu sau în vacanță este indicat să mențineți funcționarea sistemului de încălzire la un nivel mic pentru a reduce consumul de energie și emisiile poluante.

Va fi simplu să țineți cont de aceste recomandări dacă aveți la dispoziție capul termostatic de la CALEFFI. Acesta va asigura buna funcționare a sistemului de încălzire prin pardoseală, astfel încânt să vă bucurați de beneficiile acestui tip de sistem.

Capul pentru comandă electrotermică vă ajută să controlați cu precizie climatul și temperatura ambientală, contribuind la fiabilitatea sistemului și la funcționarea ireproșabilă a acestuia. Va fi mult mai ușor să economisiți în condițiile unui reglaj precis și ajustabil în funcție de preferințe.

Actuatorul va menține nivelul de temperatură pe care îl setați, protejând instalația de încălzire prin pardoseală. Acesta este necesar pentru echilibrarea sistemului, care altminteri este greu de controlat. Dvs veți beneficia de toate avantajele acestui tip de sistem, fără grija consumului exagerat și inutil de energie.

Mai multe

Specificatii tehnice

TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 50
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
CURENT DE FUNCTIONARE 0.013 A
GRAD DE PROTECTIE IP 44
CULOARE ALBA
DIAMETRU [MM] 41 MM
INALTIME [MM] 62 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (2 review-uri)

Adaugă un review