Canalizare exterioara

Vino in magazinele Romstal sau pe site-ul nostru si achizitioneaza sisteme de tevi, fitinguri și accesorii pentru construirea unei retele de canalizare exterioara ingropata. Aceasta categorie contine tevi din PVC cu diverse diametre.

Tuburile din PVC sunt realizate de echipe de profesionisti cu ajutorul unei tehnologii de varf pe baza unei materii prime de cea mai buna calitate.

Avantajele tevilor PVC sunt durata de viata mare, usurinta la manipulare si montaj, izolatia termica si fonica ridicata, elasticitatea, folosirea facila cu ajutorul mufelor, coeficientul de siguranta ridicat. Ele asigura pierderi de sarcina reduse la canalizarea apelor rezidual si un grad de curgere superior. Alegand tevile din PVC vom evita poluarea panzei de apa freatica cu reziduri din retelele de canalizare.

Tuburile PVC de la Romstal reprezinta alegerea preferata de catre cei ce doresc a avea o canalizare exterioada de incredere. Ele au un pret redus, flexibilitate foarte buna, se asambleaza sigur si rapid, fiind de asemenea usor de intretinut.