CANA FILTRANTA AQUAPHOR ULTRA /PORTOCALIU (CARTUS B5, 300 LITRI) 300 LT

(1) Adauga un review

68.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un filtru de apa tip cana cu cartus tip B100-5 care sta la baza unui amestec de granule fine de carbune activ produs din coaja de nuca de cocos, rasini fenolice cu schimb de ioni si absorbant microfibros Aqualen. Pentru a filtra o palnie este nevoie de 3-10 minute. Indeparteaza 99% din substantele organice precum fenolul, benzol, pesticide, cloroform, clor activ, dar si metale grele precum plumb, cupru, cadmiu.
Temperatura de exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C

Filtrul de apă tip cană ULTRA de la AQUAPHOR îmbină trei moduri de purificare a apei, pentru a oferi cea mai curată și sănătoasă apă pentru consum. Astfel putem beneficia de eliminarea substanțelor periculoase pentru sănătate, într-un mod foarte facil. Cana este simplu de întrebuințat și poate fi la îndemâna noastră oriunde ne-am afla.

Cana filtranta

Cana menține prospețimea apei, astfel că o putem ține în apropierea noastră pentru a dispune de aceasta în orice moment. Cu ajutorul acesteia putem beneficia de apă cu până la 99% mai pură. Putem umple cana cu apă direct de la robinet, în acest fel nu mai este nevoie să cumpărăm apă îmbuteliată.

Apa potabilă care provine de la robinet este tratată cu clor și poate conține o mulțime de elemente și chimicale. Substanțele organice, cele petroliere, metalele grele, substanțele toxice și chiar bacteriile, sunt îndepărtate prin intermediul celor trei tipuri de filtrare din dotarea cănii. Pentru a nu ingera astfel de substanțe, de obicei preferăm să cumpărăm apa îmbuteliată. Însă, nici aceasta nu este total ferită de agenți de contaminare.

Soluția pentru a ne asigura că apa folosită nu este infestată în nici un fel este să utilizare cănii speciale ULTRA de la AQUAPHOR. Aceasta elimină impuritățile prin absorbția acestora cu ajutorul absorbantului microfibros Aqualen. În acest fel nu ne expunem riscurilor de îmbolnăvire, precum în cazul în care am consuma apă direct de la robinet, și nu va trebui să cumpărăm zilnic varianta îmbuteliată.

Filtrul de apă tip cană este simplu de folosit. Cartușul de filtrare asigură furnizarea necesarului de apă până la 120 de utilizări a cănii. Cu ajutorul acesteia vom renunța la căratul peturilor cu apă și la costurile ridicate pentru acestea. Putem folosi apa de la robinet, care este la îndemâna noastră și care costă mult mai puțin.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ULTRA
LUNGIME [MM] 267 MM
LATIME [MM] 106 MM
INALTIME [MM] 258 MM
VOLUM [L] 2.5
CAPACITATE FILTRARE 300 L
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review