CANA FILTRANTA AQUAPHOR PROVANCE/ALB( CARTUS B5, 300 LITRI) FILTRARE ANTIBACT. SI REMINERALIZAR

Adauga un review

130.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un filtru de apa tip cana cu contor mecanic cu cartus tip A5 care adauga in apa ioni de magneziu, cu o capacitate de
filtrare de pana la 450 de litrii. Datorita compozitiei unice a elementelor filtrante care contin granule de carbune activ de
nuca de cocos, argint si fibre AQUALEN filtrele AQUAPHOR ofera o apa cristalina, eliminand din apa clorul activ, produsele
petroliere, fenolul, pesticidele, metale grele precum: plumb, cupru, cadmiu. Cana este compatibila si cu filtrele : B100-5
respectiv B100-6 (pentru apa dura). Temperatura de Exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C. Volum 4.2 Litrii

Cana filtrantă PROVANCE are un design clasic, care amintește de ulcioarele tradiționale și care va cuceri imediat pe oricine. Pe lângă forma deosebită pe care o are, aceasta are și o capacitate mare, putând să filtreze o cantitate mare de apă de până la 4,2 litri. Filtrarea apei se realizează cu ajutorul cartușului filtrant foarte performant, care are proprietăți antibacteriene și de remineralizare a apei.

Cartușul filtrant conține granule de cărbune activ din coajă de nucă de cocos cu rol în eliminarea clorului și a altor substanțe chimice, fibre Aqualen care absorb metalele grele, pesticidele, fenolul, nitriții și argint cu proprietăți antibacteriene. Apa rezultată în urma filtrării este clară, are un gust proaspăt și este mult mai indicată pentru menținerea unei sănătăți adecvate.

Consumul apei de la robinet nu este recomandat de foarte multe ori. Apa are de regulă un gust puternic din cauza clorului și a altor substanțe aflate de-a lungul conductelor de apă. Cu siguranță aceasta nu este varianta cea mai sănătoasă pentru consumul regulat. Prin filtrarea ei cu ajutorul cănii Provance putem fi siguri că apa pe care o bem este cea mai bună și nu conține nici un fel de substanță periculoasă.

Cana filtrantă Provance reprezintă o soluție perfectă pentru a înlocui apa îmbuteliată. Prin intermediul acesteia avem apă proaspătă oricând, la îndemână. Nu este nevoie să cărăm zilnic peturi incomode de apă. Achiziționarea cănii filtrante este mult mai convenabilă din punct de vedere financiar, căci presupune costuri mult mai mici per total în comparație cu achiziția apei îmbuteliate.

Cana filrantă reprezintă cea mai sigură metodă pentru a beneficia de apă de cea mai înaltă calitate, fără urmă de impurități și ideală pentru consumul zilnic.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL PROVANCE
VOLUM [L] 2,15
LATIME [MM] 185
INALTIME [MM] 277
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri