CANA FILTRANTA AQUAPHOR PRESTIGE /VISINIU CU CONTOR MECANIC (CARTUS B5, 300 LITRI) 300 LT

(3) Adauga un review

77.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este un filtru de apa tip cana cu cartus tip B100-5 care sta la baza unui amestec de granule fine de carbune activ produs din coaja de nuca de cocos, rasini fenolice cu schimb de ioni si absorbant microfibros Aqualen. Pentru a filtra o palnie este nevoie de 3-5 minute. Indeparteaza 99% din substantele organice precum fenolul, benzol, pesticide, cloroform, clor activ, dar si metale grele precum plumb, cupru, cadmiu.
Temperatura de exploatare este de la 5 grd C pana la 40 grd C

cana si filtru de apa

FILTRU DE APA TIP CANĂ AQUAPHOR PRESTIGE CU FILTRARE MECANICA ȘI ANTIBACTERIANA 300 LT

Apa pe care o consumăm poate conține diverse substanțe sau particule care, în timp, se pot dovedi foarte nocive pentru sănătatea noastră. Apa potabilă de la robinet are nevoie să fie tratată cu clor, iar alte surse de apă pot conține substanțe ce se pot infiltra în pânza freatică, cum ar fi metalele grele, pesticidele sau ierbicidele. Simpla fierbere a apei nu rezolvă aceste probleme.

În cazul în care doriți să fiți siguri de calitatea apei, soluția cea mai la îndemână este achiziționarea unui filtru tip cană. Filtrul PRESTIGE de la AQUAPHOR îndepărtează substanțele organice și metalele grele în proporție de 99%. Cantitatea de apă care poate fi filtrată o dată este de 3 litri.

Apa purificată poate fi folosită pentru a fi administrată atât copiilor mici, cât și pentru consumul zilnic. Aceasta are efecte benefice asupra organismului uman, ajutând la detoxifierea acestuia. Veți simți diferențele prin starea generală ameliorată. Apa este indispensabilă pentru viață, iar calitatea vieții depinde în mod direct de calitatea apei pe care o consumăm.

Prin intermediul acestei căni veți putea economisi banii pe care îi cheltuiți în mod obișnuit pe apa îmbuteliată. De asemenea, va fi mult mai ușor să faceți cumpărăturile zilnice fără să trebuiască să cărați peturi greoaie cu apă, de care ulterior va trebui să vă dispensați. În plus astfel de peturi trebuiesc aruncate în containere special pentru a fi reciclate, dar de multe ori, din comoditate, nu reușim să realizăm acest lucru de fiecare dată.

Astfel că veți ajunge să economisiți atât bani, cât și timp dacă utilizați filtrul de apă tip cană. Pur și simplu umpleți cana cu apă și aceasta, datorită filtrului special, o va purifica. Cana este simplu de folosit și nu necesită o întreținere specială. Tor ce are nevoie este să schimbați o data la 100 de folosiri filtrul special pentru a beneficia de calitățile excepționale ale unei ape mult mai sănătoase!cana filtranta

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL PRESTIGE
LUNGIME [MM] 253 MM
LATIME [MM] 117 MM
INALTIME [MM] 255 MM
VOLUM [L] 3.0
CAPACITATE FILTRARE 300 L
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (3 review-uri)

Adaugă un review