CAMIN PLUVIAL PP INTR.VERTICALA Di.80/100mm, IESIRE ORIZONTALA De.100mm

Adauga un review

45.51 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Camin pluvial, cu intrare verticala si iesire orizontala, pentru colectarea apelor pluviale. Caminul este fabricat din polipropilena.
Avantaje:
- evacuarea apei prin partea de jos a caminului, pentru evitarea refularii;
- prezenta gurilor canelate pentru intrare si a gurilor de evacuare pe doua parti opozabile;
- etanseizarea perfecta realizata prin garnituri de neopren, facilitand preluarea dilatatiilor si inclinatiilor (de pana la 40%), pe doua parti opozabile;
- dotarea cu grile si capace din PVC antisoc, ceea ce asigura o remarcabila elasticitate si rezistenta la soc, inghet, agenti chimici si atmosferici;
- suprafata exterioara nealunecoasa a grilelor si a capacelor;
- aplicabilitate pentru zonele cu acces pietonal si biciclisti, respectand clasa de greutate A15;
- posibilitatea de stivuire prin inserarea caminelor unul in celalalt, reducand, in acest fel, spatiul pentru depozitare cu 50%. De asemenea, se reduc costurile de depozitare si transport;
- dotarea cu sistem de blocare

 


Caminele colectoare PluviKit sunt disponibile in doua variante constructive: 30 x 30 cm sau 40 x 40 cm si prezinta o serie de avantaje tehnice:

- evacuarea apei prin partea de jos a caminului, pentru evitarea refularii

- prezenta gurilor canelate pentru intrare a gurilor de evacuare pe doua parti opozabile

- etanseizarea perfecta realizata prin garnituri de neopren, facilitand preluarea dilatatiilor si a inclinatiilor (de pana la 40%)

- dotarea cu grile si capace PVC antisoc, ceea ce asigura o remarcabila elasticitate si rezistenta la soc, inghet, agenti chimici si atmosferici

- suprafata exterioara nealunecoasa a grilelor si a capacelor

- aplicabilitate pentru zonele cu acces pietonal si biciclisti, respectand clasa de greutate A15

- posibilitatea de stivuire prin inserarea caminelor unul in celalat, reducand in acest fel spatiul pentru depozitare cu 50%. Sunt reduse de asemenea si costurile de transport.

- dotarea cu sistem de blocare

Camin pluvial

 

Mai multe

Specificatii tehnice

RACORD INTRARE [MM] 80/100 MM
RACORD IESIRE [MM] 110 MM
INALTIME [MM] 223 MM
LUNGIME [MM] 265 MM
LATIME [MM] 129 MM
CULOARE GRI
MATERIAL PP
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri