CAMIN DUBLUSTRAT PT. APOMETRU CU INSTALATIE 3/4'' SI CAPAC D.550 H.1100mm

Adauga un review

1,100.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Camin pentru apometru cu instalatie si capac pentru bransamente individuale. Acesta este construit in dublu strat, un strat
compact de polietilena la exterior si un strat de polietilena expandata la inteior. Este un bun izolant termic, evitandu-se
astfel riscul inghetarii instalatiei. Are o rigiditate crescuta, adica o rezistenta mai buna la solicitarile mecanice. Capacul
termoizolant se etanseizeaza prin blocaj prin infiletare.
Caracteristici:
- produs compact, monobloc
- usor de montat
- greutate redusa
- durata estimata de utilizare : 50 ani
- reciclabil la sfarsitul perioadei de utilizare
- plietilena de joasa densitate
- izolator.
Nu este inclus contorul

camin pentru apometru

Orice instalație de apă are nevoie de contorizare specială a consumului. Pentru racordarea la sistemul de utilități a locuințelor tip casă este nevoie de montarea aparatelor de măsurare a consumului de apă. Apometrele se montează de obicei undeva în afara casei, pentru a putea fi citite facil de către oricine. Acest fapt expune aparatul la intemperiile și temperaturile variate de afară, iar în timp poate afecta apometrul. Pentru a evita riscul defectării apometrelor puteți utiliza căminul special conceput de la VALROM, din gama WaterKIT. Cu ajutorul acestuia aveți asigurată protecția necesară împotriva înghețului a aparatelor. Produsele marca VALROM sunt recunoscute și apreciate pentru calitatea înaltă și prețurile accesibile.

Căminul este echipat cu instalația necesară și cu capac, fiind confecționat din două straturi de polietilenă cu rol termoizolant. Acesta se instalează cu ușurință și are o durată foarte crescută de viață, rezistând până la 50 de ani. În acest mod aveți garanția unui produs ce poate dura o viață întreagă. Materialul din care este confecționat este foarte rezistent la agresiuni de tip mecanic, fiind simultan și foarte ușor. Astfel sarcina de a-l monta devine una mult mai ușoară! Greutatea redusă asigură o bună manevrabilitate de fiecare dată când aveți nevoie să verificați indicele apometrului. Capacul se deșurubează cu ușurință, permițând accesul facil pentru vizualizarea contorului. Căminul pentru apometru de la VALROM este ideal pentru protecția necesară a aparetelor de măsurat apa. Cântărește puțin, fiind ușor manevrabil, și este foarte rezistent, datorită stratului dublu de polietilenă. Cu ajutorul acestuia veți putea verifica nestingheriți datele consumului de apă, cu precizie, fără riscul erorilor sau defecțiunilor aparatului. Accesibil, durabil și simplu de utilizat, căminul cu dublu strat din polietilenă va garanta funcționalitatea propice a apometrelor!

 

Mai multe

Specificatii tehnice

INALTIME [MM] 1100 MM
DIAMETRU EXTERIOR [MM] 550 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri