Calorifere din aluminiu clasice

ELEMENT CALORIFER DIN ALUMINIU, VISION, 500 x80mm, 138.7W

ELEMENT CALORIFER DIN ALUMINIU, VISION, 500 x80mm, 138.7W

  • Stoc momentan epuizat

33.50 LEI / ELE
  • NOU

Doriti sa inlocuiti vechiul calorifer care va face probleme? Atunci e bine sa luati in calcul un calorifer din aluminiu. Acesta va da, cu siguranta, un aspect inedit camerelor dumneavoastra reusind totodata sa va garanteze confortul termic de care aveti nevoie. Radiatoarele din aluminiu functioneaza cu apa calda sau cu aburi la o temperatura inalta. Ele reprezinta o alegere excelenta pentru a va putea incalzi locuinta rapid, aluminiul reusind sa disperseze caldura instant si uniform. Radiatoarul din aluminiu necesita mai putina energie pentru a se incalzi, lucru datorat exclusiv materialului de fabricatie. Aluminiul este un conductor termic excelent el pretandu-se perfect pentru radiatoare. Datorita faptului ca acest material se incalzeste extrem de rapid vom evita pierderile de energie si vom reduce consumul de agent termic.

Asigurați-va o iarna linistita cu un minunat calorifer de aluminiu care iti va oferi caldura, confortul si linistitea necesare in perioadele reci ale anului. El ne va ajuta sa gasim intotdeauna o temperatura optima in locuinta pentru seri minunate si reconfortante in sanul familiei.

Avantajele radiatorului din aluminiu sunt evidente inca de la prima utilizare. El se va incalzi extrem de rapid si va degaja caldura pe toata suprafata camerei. Datorita tehnologiei de fabricatie caloriferul este garantat pentru multi ani de acum inainte. Astfel veti fi siguri ca ati facut o investitie rentabila cu efecte benefice pe termen lung.

Dotati-va casa cu calorifere din aluminiu deoarece sunt disponibile la un super pret, au o buna rezistenta la presiune si fiabilitate in conditii de temperaturi mari. Nu uitam ca, la toate acestea, se adauga si un design modern!