Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
CALORIFER ELECTRIC TESY CU ULEI, 14 ELEMENTI, 3KW
369,99 LEI   Disponibil la cerere
!

CALORIFER ELECTRIC TESY CU ULEI, 14 ELEMENTI, 3KW


CALORIFER ELECTRIC TESY CU ULEI, 14 ELEMENTI, 3KW

Cod produs: 81CE0014
Producator: TESY LTD
Garantie: 36 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


369,99 LEI
Pretul include TVA
Pretul include taxa verde: 10.00 Lei
Pretul este pe Bucata
Disponibil la cerere
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Produs Cod Pret
!

CALORIFER ELECTRIC TESY CU ULEI, 12 ELEMENTI, 2.5KW

81CE0012 339,99 LEI

Descriere


©
Calorifer electric cu ulei, in care 80% din transferul termic se realizeaza prin convectie, iar restul de 20% prin radiatie. Radiatoarele cu ulei sunt foarte eficiente deoarece elementul intern de incalzire nu are nevoie sa functioneze tot timpul. Odata incazlit la temperature mare, uleiul incins elibereaza treptat caldura pentru a mentine camera comfortabila chiar si atunci cand elementul intern este inchis.
Este prevazut cu:
- 3 trepte de putere – 3000/1800/1200W
- termostat de camera reglabil
- termostat de siguranta
- buton pornit/oprit
- loc de stocare cablu
- indicator luminos de functionare
- protectie anti-inghet.

NOTA informativa: Consumul si emisiile de CO2 s-au calculat pentru un numar de 1600 ore de functionare pe an.


Caloriferul electric de la Tesy este un dispozitiv foarte practic și comod pentru a dispune de căldura necesară oricând și oriunde. Acesta nu presupune instalare sau racord la conducta de gaze, putând fi mutat și manevrat cu mare ușurință. Tot ce aveți nevoie este o priză disponibilă și îl puteți pune oriunde în încăpere pentru a fi la îndemâna dvs!

Caloriferul nu ocupă mult spațiu, poate fi amplasat cu ușurință acolo unde este mai convenabil și asigură o distribuție constantă a căldurii în încăpere. Mecanismul de funcționare îi permite să reducă consumul, conferind confort maxim.

Este perfect pentru locuințele care nu dispun de alimentare cu gaze. În special pentru cei ce locuiesc la case, în zone rurale, nu trebuie să suportați frigul de afară în zilele răcoroase de toamnă. Puteți achiziționa acest calorifer și veți dispune de confort termic excelent atunci când este încă devreme pentru a utiliza sobele. Focul în sobă nu poate fi făcut tot timpul, iar temperaturile din încăperi scad treptat pe parcursul zilei. Puteți reduce efortul și consumul de lemne, utilizând caloriferul electric în momentele când nu aveți timp să asigurați încălzirea locuinței.

Îl puteți lua cu dvs dacă este nevoie. Este ideal pentru elevi și studenți, care locuiesc la cămin. Astfel aceștia pot beneficia fără nici o problemă de căldura necesară, oricând este nevoie.

Caloriferul este rezistent și durabil, putând fi folosit fără nici un impediment pentru mult timp. Acesta are fiabilitate crescută, fiind foarte sigur de întrebuințat. Carcasa este bine etanșată, astfel că nu există riscul scurgerilor de ulei. Radiatorul are și un termostat prin care se poate regla nivelul dorit al temperaturii. Dvs vă puteți bucura de confort, fără nici un efort!

Caloriferul reprezintă o investiție foarte utilă pentru oricine. Nu presupune instalare, racord la gaze sau alte accesorii pentru a putea fi montat. Pur și simplu se introduce în priză și funcționează imediat. Este simplu de întrebuințat, poate fi mutat cu ușurință datorită rotițelor cu care este prevăzut și îl puteți lua cu dvs oriunde este nevoie.

Asigurați-vă confortul termic simplu, rapid și eficient, cu ajutorul caloriferului electric cu 14 elemenți de la TESY!

Specificatii tehnice

MODEL CB
PUTERE [W] 3,000
LUNGIME [MM] 630
INALTIME [MM] 645
ADANCIME [MM] 286
NUMAR DE ELEMENTI [BUC] 14
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50
MASA [KG] 16.47

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face a doua zi dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2-4 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata!

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00

 

Toate preturile includ tva.

Produse din aceeasi categorie

Compara
0 produse