0372 123 101
CALORIFER DIN OTEL, VOGEL&NOOT VONOVA COMPACT, 33, 600 x1600, 5004W
920,00 LEI / BUC  
!

CALORIFER DIN OTEL, VOGEL&NOOT VONOVA COMPACT, 33, 600 x1600, 5004W


CALORIFER DIN OTEL,  VOGEL&NOOT VONOVA COMPACT, 33, 600 x1600, 5004W

Cod produs: 34VN3616
Producator: VOGEL&NOOT
Garantie: 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

920,00 LEI / BUC

Cantitate:      BUC

Pretul include TVA
Pretul este pe BUC
Stoc limitat

Descriere

Calorifer tip panou , confectionat din tabla de otel laminata la rece, conform MSZ EN 442. Este echipat cu urechi de prindere la
perete, grila de protectie pentru partea superioara si doua capace laterale. Caloriferul este acoperit cu un strat de grund,
conform DIN 55900, uscat in cuptor la 190grd C, dupa care este vopsit electrostatic cu un strat de vopsea alba RAL 9016 si uscat
la 210 grd C in cuptor.
Nu include sistemul de ancorare la perete, dop si aerisitor

Caloriferul VONOVA cu putere termică de 5004W este conceput pentru încăperi foarte spațioase, precum livinguri, holuri deschise sau zone de dimensiuni generoase. Acesta asigură un aport de căldură foarte ridicat și performanțe imbatabile privind distribuția căldurii în interior.

Realizat din oțel de cea mai bună calitate și având o execuție fără cusur, caloriferul VONOVA este durabil și nu se deteriorează cu ușurință după utilizarea de lungă durată. Acesta este fiabil, astfel că nu vom avea surprize neașteptate în privința funcționalității și rezistenței acestuia. Caloriferul nu cedează la presiuni sau temperaturi ridicate, de aceea este ideal pentru dotarea încăperilor.

Avantajele caloriferului din oțel sunt în primul rând eficiența ridicată și compatibilitatea cu orice tip de centrală termică. Oțelul este un excelent conductor al căldurii, realizând răspândirea acesteia în mod constant și uniform în interiorul întregii încăperi. Oțelul se încălzește foarte repede spre deosebire de alte tipuri de materiale, astfel timpul necesar încălzirii radiatorului este mult mai redus. Acest lucru duce și la pierderi termice diminuate, care se vor reflecta în costurile lunare pentru energie.

Radiatorul tip panou are un mod de distribuție a căldurii care previne risipa de energie. Căldura este distribuită în special către partea de sus a acestuia, astfel încât să ajungă în interior într-un timp foarte scurt. Acest lucru diminuează pierderile și asigură un randament termic foarte ridicat. Confortul termic se obține mai ușor și mai rapid, astfel nu va trebui să așteptăm mult până la obținerea valorii termice dorite în încăpere.

Pentru a spori randamentul sistemului termic este recomandat să utilizăm robineți termostatați speciali pentru calorifere. În acest fel putem controla foarte ușor și prompt nivelul termic din încăpere pentru a obține confortul termic dorit și pentru a reduce risipa de energie.

Montarea radiatorului se realizează fără dificultate datorită greutății reduse. Punerea în operă se face mult mai ușor, căci radiatorul VONOVA are în dotare un sistem de instalare simplu.

Specificatii tehnice

LUNGIME [MM] 1600 MM
TIP 33
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 5,004
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 15
VOLUM INTERIOR [L] 17.12
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 546 MM
INALTIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 166 MM
CULOARE ALB RAL 9016
MASA [KG] 77.57

Schiță

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse