CALORIFER DIN OTEL, VOGEL&NOOT VONOVA COMPACT, 33, 600 x1600, 5004W

Adauga un review

 • Cod produs: 34VN3616
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: VOGEL&NOOT

920.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calorifer tip panou , confectionat din tabla de otel laminata la rece, conform MSZ EN 442. Este echipat cu urechi de prindere la
perete, grila de protectie pentru partea superioara si doua capace laterale. Caloriferul este acoperit cu un strat de grund,
conform DIN 55900, uscat in cuptor la 190grd C, dupa care este vopsit electrostatic cu un strat de vopsea alba RAL 9016 si uscat
la 210 grd C in cuptor.
Nu include sistemul de ancorare la perete, dop si aerisitor

Caloriferul VONOVA cu putere termică de 5004W este conceput pentru încăperi foarte spațioase, precum livinguri, holuri deschise sau zone de dimensiuni generoase. Acesta asigură un aport de căldură foarte ridicat și performanțe imbatabile privind distribuția căldurii în interior.

Realizat din oțel de cea mai bună calitate și având o execuție fără cusur, caloriferul VONOVA este durabil și nu se deteriorează cu ușurință după utilizarea de lungă durată. Acesta este fiabil, astfel că nu vom avea surprize neașteptate în privința funcționalității și rezistenței acestuia. Caloriferul nu cedează la presiuni sau temperaturi ridicate, de aceea este ideal pentru dotarea încăperilor.

Avantajele caloriferului din oțel sunt în primul rând eficiența ridicată și compatibilitatea cu orice tip de centrală termică. Oțelul este un excelent conductor al căldurii, realizând răspândirea acesteia în mod constant și uniform în interiorul întregii încăperi. Oțelul se încălzește foarte repede spre deosebire de alte tipuri de materiale, astfel timpul necesar încălzirii radiatorului este mult mai redus. Acest lucru duce și la pierderi termice diminuate, care se vor reflecta în costurile lunare pentru energie.

Radiatorul tip panou are un mod de distribuție a căldurii care previne risipa de energie. Căldura este distribuită în special către partea de sus a acestuia, astfel încât să ajungă în interior într-un timp foarte scurt. Acest lucru diminuează pierderile și asigură un randament termic foarte ridicat. Confortul termic se obține mai ușor și mai rapid, astfel nu va trebui să așteptăm mult până la obținerea valorii termice dorite în încăpere.

Pentru a spori randamentul sistemului termic este recomandat să utilizăm robineți termostatați speciali pentru calorifere. În acest fel putem controla foarte ușor și prompt nivelul termic din încăpere pentru a obține confortul termic dorit și pentru a reduce risipa de energie.

Montarea radiatorului se realizează fără dificultate datorită greutății reduse. Punerea în operă se face mult mai ușor, căci radiatorul VONOVA are în dotare un sistem de instalare simplu.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 33
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 5004
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 15
VOLUM INTERIOR [L] 17.12
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 546 MM
INALTIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 166 MM
CULOARE ALB RAL 9016
MASA [KG] 77.57
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri