CALORIFER DIN OTEL, VOGEL&NOOT VONOVA COMPACT, 22, 600 x920, 2013W

Adauga un review

 • Cod produs: 34VN6609
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: VOGEL&NOOT

320.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calorifer tip panou , confectionat din tabla de otel laminata la rece, conform MSZ EN 442. Este echipat cu urechi de prindere la
perete, grila de protectie pentru partea superioara si doua capace laterale. Caloriferul este acoperit cu un strat de grund,
conform DIN 55900, uscat in cuptor la 190grd C, dupa care este vopsit electrostatic cu un strat de vopsea alba RAL 9016 si uscat
la 210 grd C in cuptor.Nu include sistemul de ancorare la perete, dop si aerisitor.

VOGEL&NOOT este partenerul lider în tehnologie din Europa, care impune standarde tehnice si al carui portofoliu vast de produse cuprinde radiatoare, sisteme de încalzire prin pardoseala si cosuri de fum.
Prin permanenta inovatie în domeniul eficientei energetice si prin concepte de design unice, produsele VOGEL&NOOT sunt primite cu entuziasm atât de proiectantii si constructorii de calorifere, cât si de beneficiarii spatiilor încalzite. Radiatoarele panou Vogel &Noot sunt produse de marca de înalta calitate, care se remarca printr-o larga varietate de posibilitati de racordare în toate configuratiile de spatiu.
 
 
Calorifere compacte
detaliu calorifer vogel and noot
 
Simplitatea convinge: racordare usoara cu 4 x 1/2“ IG cu optiuni variabile de racordare, pentru sisteme cu una sau doua tevi. Se livreaza în ambalaj de protectie si parti laterale închise.
Pentru toate modelele de radiatoare panou este stabilita o temperatura maxima de operare, de 100 °C.
 
Produse de marca, de calitate certificata Vogel&Noot va ofera produse performante la cele mai înalte standarde de calitate în executie si functionare. Toate specificatiile de calitate si performante ale radiatoarelor panou de la Vogel&Noot sunt verificate permanent si aprobate de institute europene renumite. Acest lucru va garanteaza ca achizitionând produsele noastre obtineti capacitate de încalzire maxima si produse de cea mai buna calitate.

Dotate cu marca de calitate ECO

Caloriferele panou si pentru modernizare de la Vogel&Noot poarta marca de calitate ECO , pentru compatibilitate generala cu toate sursele de energie (regenerabile). Se garanteaza o functionare semnificativa din punct de vedere economic si ecologic cu rentabilitate a costurilor de încalzire (în medie o economie de 15 %*) si o reducere enorma a emisiilor de CO 2.
Calorifer voogel&noot
 
Caloriferele compacte reunesc estetica eleganta cu functionalitatea optima. Ele combina un design fin si plin de acuratete cu cea mai moderna tehnologie de încalzire. Accente personale pot fi adaugate oricând, folosind clemele decorative colorate. În plus, radiatoarele sunt si foarte usor de curatat. Tipul clasic din grupa de calorifere panou este dovada unei experiente de decenii.
 
 • capacitate de încalzire specifica ridicata
 • se pot combina cu sisteme de joasa temperatura
 • reducere efectiva a costurilor de încalzire
Calorifer vogel noot
Putere termica:
Testat si autorizat la Universitatea Tehnica din Stuttgart, în conformitate cu standardul DIN EN 442, la Institutul de Tehnologie din Viena, în conformitate cu standardul ÖNORM EN 442, la Budapesta de catre TÜV BAYERN, în conformitate cu standardul ÉMISZ 808-83. Numarul Certificatului de Agrementare pentru Constructii eliberat de ÉMI este: A-76/1999.
 
Materie prima:
Conform MSZ EN 442, caloriferele panou compacte se confectioneaza din tabl? de otel laminata la rece, cu profilare solida, cu nervuri la 40 mm.
Echiparea radiatorului panou compact:
Fiecare calorifer panou este prevazut cu urechi de suspendare sudate pe partea din spate. Tipurile 11K, 21 K-S, 22K si 33K au acoperirea de protectie confectionata din tabla de otel zincata, care se compune dintr-o
parte superioara perforata – protectie superioara tip gratar si doua capace laterale.
 
Vopsire:
1. Conform DIN 55900, acoperire cu vopsea de grund (uscare în cuptor la 190 °C).
2. Acoperirea exterioara de culoarea RAL 9016 se realizeaza cu un pulverizator modern, pe cale electrostatica. Uscarea acoperirii deosebit de rezistente se realizeaza în cuptor la 210 °C.
 
Ambalare:
1. Carton
2. Profi l metalic
3. Folie termocontractabila

 

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 22
LUNGIME [MM] 920 MM
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 2013
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 15
VOLUM INTERIOR [L] 6.53
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 546 MM
INALTIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 105 MM
CULOARE ALB RAL 9016
MASA [KG] 30.33
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Review-uri