CALORIFER DIN OTEL, VISION, 11, 600 x700, 763W

(1) Vezi review-uri

 • Cod produs: 34RV1607
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: VISION

120.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Calorifer din otel, tip panou pentru instalatii interioare, rezidentiale si comerciale, de incalzire.
Acesta este fabricat in conformitate cu norma europeana DIN EN 442.
Rezistenta buna la coroziune, datorata finisarii prin tehnologia nano-ceramica.
Suprafata de incalzire este constituita din panouri si aripioare.
Caloriferul este echipat cu toate accesoriile de instalare(dop, aerisitor, console, suruburi si dibluri).
Puterea termica nominala este calculata la parametrii:90/70-20

Încălzire eficientă

Încălzirea eficientă a locuinței presupune mai multe aspecte corelate, care împreună asigură o reducere semnificativă a consumului de energie. Pentru a obține cel mai ridicat randament termic, cu un consum mic de energie, este important să acordăm atenție tuturor detaliilor care alcătuiesc sistemul termic. O parte foarte importantă a sistemului îl reprezintă radiatoarele, care au rolul de a distribui căldura în interior.

Dintre toate caloriferele, cele din oțel reprezintă cel mai bun tip de radiatoare sau calorifere disponibile. Caloriferele din oțel VISION sunt accesibile oricui și se remarcă prin compatibilitatea ridicate cu centralele termice. Datorita faptului ca au o inertie termică scazută, caloriferele din oțel au o capacitate de a distribui caldura mult mai rapid în interiorul casei.

Temperatura ambientală ajunge mai repede la nivelul dorit în cazul caloriferelor din oțel, în comparație cu alte tipuri de calorifere. Acest lucru asigură un confort termic mult mai ușor de obținut și care se menține mult mai bine.

Caloriferele din oțel au o rezistență foarte ridicată la temperaturi înalte și nu se deteriorează ca urmare a temperaturilor de lucru ridicate. Sunt foarte eficiente, astfel că nu au pierderi de căldură semnificative. Se încălzesc repede, ceea ce reduce timpul necesar distribuirii căldurii și contribuie la creșterea performanțelor sistemului de încălzire.

Au un grad mai mare de manevrabilitate, au o greutate redusă și sunt ușor de montat. Caloriferul din oțel este mult mai simplu de pus în operă, nefiind greu precum caloriferele din fontă. Acest aspect le face să fie apreciate pentru timpul de montare rdus și efortul mult mai mic care necesită să fie depus.

Oțelul este un material ușor de modelat, în diferite forme sau dimensiuni, având avantajul de a se bucura de un puternic impact estetic. Sunt preferate pentru stilul modern pe care îl au și pentru faptul că sunt ușor de înreținut. Cu ajutorul acestora putem personaliza încăperile cu mai mare ușurință.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

TIP 11
BRAND VISION
MODEL PANOU
MATERIAL OTEL
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 763
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 120
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 13
VOLUM INTERIOR [L] 2.24
RACORD [TOLI] 4X1/2
DISTANTA INTRE AXE [MM] 549
INALTIME [MM] 600
LATIME [MM] 700
ADANCIME [MM] 70
GROSIME TABLA PANOU [mm] 1.13
CULOARE ALB
MASA [KG] 10.36
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review