CALORIFER DIN OTEL, VISION, 11, 600 x600, 654W

(1) Adauga un review

135.01 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calorifer din otel, tip panou pentru instalatii interioare, rezidentiale si comerciale, de incalzire.
Acesta este fabricat in conformitate cu norma europeana DIN EN 442.
Rezistenta buna la coroziune, datorata finisarii prin tehnologia nano-ceramica.
Suprafata de incalzire este constituita din panouri si aripioare.
Caloriferul este echipat cu toate accesoriile de instalare(dop, aerisitor, console, suruburi si dibluri).
Puterea termica nominala este calculata la parametrii:90/70-20

Caloriferul din oțel este cea mai potrivită alegere pentru echiparea locuinței dacă avem în vedere raportul calitate/preț. Dacă utilizăm pentru încălzirea casei sau apartamentului o centrală termice proprii, atunci caloriferele confecționate din oțel sunt excelente pentru a a distribui eficient căldura în interiorul încăperilor.

Caloriferul din oțel VISION este de tip panou și este prevăzut cu toate elementele necesare pentru a fi montat cu ușurință. Oțelul din care este realizat și finisarea acestuia asigură răspândirea rapidă a căldurii și diminuează pierderile termice. Caloriferul are o eficiență ridicată și poate fi foarte ușor dotat cu un termostatat. Astefel este la îndemâna oricui să controleze consumul de energie zilnic, pentru a preveni risipa și costurile ridicate.

Caloriferul este potrivit pentru încăperi mici, date fiind dimensiunile lui, altfel este posibil să nu poată furniza necesarul de căldură pentru un confort termic, dacă dimensiunile camerei sunt prea mari. Caloriferul are un design simplu și culoare albă, care se potrivește în orice locuință modernă.

Deoarece este confecționat din oțel nu este la fel de greu precum cele din materiale mai dure, cum ar fi fonta. Se instalează cu destulă ușurință și poate rezista foarte bine dacă este întreținut corespunzător. Caloriferul vine la pachet și cu aerisitor manual, prin care putem realiza operațiunea de eliminare a aerului din instalație. Acest lucru asigură protecția instalației și contribuie semnificativ la sporirea eficienței termice.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 11
BRAND VISION
MODEL PANOU
MATERIAL OTEL
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 654
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 120
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 13
VOLUM INTERIOR [L] 1.92
RACORD [TOLI] 4X1/2
DISTANTA INTRE AXE [MM] 549
INALTIME [MM] 600
LATIME [MM] 600
ADANCIME [MM] 70
GROSIME TABLA PANOU [mm] 1.13
CULOARE ALB
MASA [KG] 8.88
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

4.00 (1 review)

Adaugă un review