CALORIFER DIN OTEL, VERTICAL, VOGEL&NOOT VONOVA, 20, 2400x600, 2490W

Adauga un review

 • Cod produs: 34VN0624
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: VOGEL&NOOT

1,250.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calorifer tip panou vertical , confectionat din tabla de otel laminata la rece, conform MSZ EN 442. Este echipat cu urechi de
prindere la perete si doua capace laterale. Caloriferul este acoperit cu un strat de grund, conform DIN 55900, uscat in cuptor
la 190grd C, dupa care este vopsit electrostatic cu un strat de vopsea alba RAL 9016 si uscat la 210 grd C in cuptor.
Nu include sistemul de ancorare la perete, dop si aerisitor

Caloriferul vertical din oțel de la VOGEL&NOOT este special realizat pentru a oferi un aspect mai discret și o notă de originalitate încăperilor. Acesta se potrivește în spațiile înguste, dar care au înălțime considerabilă. Are avantajul că ocupă spațiu în înălțime, nu în lungime precum modelele clasice de calorifere, ceea ce îl face perfect pentru a fi amplasat pe pereți înguști.

Caloriferul este confecționat din tablă de oțel laminată la rece, ceea ce asigură rezistența și durabilitatea acestuia, precum și performanțele ridicate.

Acesta are capacitate mare de încălzire, fiind recomandat pentru montarea în încăperi spațioase.  Avantajul caloriferelor din oțel este că au cel mai bun raport preț/calitate, sunt foarte eficiente și sunt foarte simplu de montat.

Caloriferul vertical din oțel este perfect pentru orice tip de locuință deoarece ocupă puțin spațiu, are randament termic ridicat și nu stică aspectul încăperilor.  Acesta se integrează cu ușurință în orice tip de decor, conferind un plus de rafinament interioarelor.

Designul modern se încadrează perfect în cele mai sofisticate spații și completează stilul deosebit al locuințelor.

Cu ajutorul caloriferului vertical se obține un confort termic excelent. Caloriferul asigură distribuirea uniformă a căldurii în interior, menținând un climat propice și călduros indiferent de temperaturile de afară.

Aspectul estetic remarcabil al caloriferului vertical atrage la prima vedere, însă acesta este caracterizat de asemenea și prin puterea termică ridicată, fiabilitatea sau ușurința în montare.

Mai multe

Specificatii tehnice

LUNGIME [MM] 600 MM
TIP 20K
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 2490
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 13
VOLUM INTERIOR [L] 17.04
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 546 MM
INALTIME [MM] 2400 MM
ADANCIME [MM] 87 MM
CULOARE ALB RAL 9016
MASA [KG] 55.44
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri