CALORIFER DIN OTEL, VERTICAL, VOGEL&NOOT VONOVA, 20, 2200x600, 2296W

Adauga un review

 • Cod produs: 34VN0622
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: VOGEL&NOOT

1,150.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calorifer tip panou vertical , confectionat din tabla de otel laminata la rece, conform MSZ EN 442. Este echipat cu urechi de
prindere la perete si doua capace laterale. Caloriferul este acoperit cu un strat de grund, conform DIN 55900, uscat in cuptor
la 190grd C, dupa care este vopsit electrostatic cu un strat de vopsea alba RAL 9016 si uscat la 210 grd C in cuptor.
Nu include sistemul de ancorare la perete, dop si aerisitor

Dacă ținem la aspectul decorului din locuința noastră, atunci este bine să luăm în considerare felul cum se integrează instalația termică în tot ansamblul, în special să ținem cont de tipul radiatoarelor folosite. VOGEL&NOOT ne propune radiatorul din oțel cu fața profilată VONOVA VERTICAL. Acesta reprezintă soluția optimă pentru un spațiu limitat și pentru îmbunătățirea aspectului estetic al încăperilor.

Caracteristici:

Compatibilitate cu toate sursele de energie

Caloriferul din oțel VONOVA VERTICAL oferă un interval mare de temperaturi ale agentului termic de la 90°C până la mai puțin de 40°C. Este perfect pentru combinația cu surse de de căldură alternative, precum pompe de căldură sau panouri solare.

Potențial foarte mare de reducere a costurilor de exploatare

Putem obține o reducere a costurilor energetice cu aproximativ 15% prin înlocuirea vechilor radiatoare, cu modelul nou VONOVA VERTICAL. Acestea au randament termic ridicat, contribuind la creșterea eficienței energetice a locuinței.

Control foarte rapid în funcția de încălzire și generarea efectului „cooling-breeze”

Radiatoarele VONIVA VERTICAL au reacție rapidă la schimbările neprevăzute de temperatură. Au eficiență ridicată datorită timpului scurt de încălzire și efectului ”cooling-breeze”. Sunt simplu de controlat pentru ajustarea cu precizie a temperaturii ambientale și pentru obținerea unui confort optim.

Radiatorul VONOVA VERTICAL de la VOGEL&NOOT respectă toate standardele actuale privind reducerea emisiilor de noxe și optimizarea consumului de energie. Acestea sunt ușor de integrat în sisteme termice de joasă temperatură, precum sunt pompele de căldură sau panourile solare.

Mai multe

Specificatii tehnice

LUNGIME [MM] 600 MM
TIP 20K
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 2296
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 13
VOLUM INTERIOR [L] 15.62
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 546 MM
INALTIME [MM] 2200 MM
ADANCIME [MM] 87 MM
CULOARE ALB RAL 9016
MASA [KG] 50.82
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri