CALORIFER DIN OTEL, TUBULAR, ARDESIA, 2 COL, 3 ELEMENTI, 600x138mm, 194.1W

Adauga un review

 • Cod produs: 34A20663
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: CORDIVARI SRL

180.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 60 luni - montat in instalatie propie / 60 luni - montat in instalatie centralizata
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Baterie calorifer alcatuita din 3 elementi din otel, ce functioneaza cu agent termic apa calda, utilizat in instalatii de
incalzire interioare.
Capetele si colectorul sunt confectionate din otel, realizate in matrice prin presare.
Tuburile sunt din otel si au diametrul de 25 mm.
Elementul este fabricat si testat conform normei CE-EN442-1.
Sudura intre elementi este robotizata, iar cea intre tub si collector se face prin descarcare capacitiva, fara adaos material.
Elementul este este vopsit in culoarea alb (RAL 9010). Procesul de vopsire se face in 12 etape.
Pachetul nu include sistemul de prindere

calorifere din otel tubulare

Elementii de calorifer sunt fabricati din doua pana la sase coloane de 207-2500 mm în înălțime și în diverse execuții speciale,  potrivindu-se strălucit la orice locuința de pe piața internă dar si din comunitatea europeana. În deplină conformitate cu EN 442,toate bateriile sunt produse supuse unui test de anduranță până la o presiune de 1,3 ori mai mare presiunea maximă de lucru în timp ce vopsirea sa, făcută în pulmonare epoxidice ecologice reale cu 90 luciu , este supusa unor  controale stricte electronic și vizual. Astfel furnizorul italian asigura un produs finit fără excepție din punct de vedere funcțional și estetic .

elementi tubulari de calorifer

Caloriferele Ardesia se livreaza de la furnizor la baterie de 3-4-5, respectiv 6 elementi sudati intre ei iar in functie de solicitarea clientului se va oferta un numar maxim de elementi/radiator, furnitura finala realizandu-se prin niplare in depozitul Romstal. Numarul minim de elementi/radiator ce se poate achizitiona este de 3 elementi.

Sisteme fixare, accesorizare radiatoare ARDESIA

 • 1.Console fixare perete / cod RSL 34ACC001, 34ACC002, 34ACC003, 34ACC004.
 • 2. Sistem montaj pardoseala reglabil pe inaltime / cod RSL 34ACC002
 • 3. Sistem montaj la perete / cod RSL 34ACC005

elementi tubular de calorifer

Cordivari upgradeaza intreaga gama Ardesia, numarul de radiatoare fiind disponibil in 27 de inaltimi , 5 adâncimi, 80 culori, cu 4 tipuri de fixare și 40 de tipuri de conexiune. Cel mai important aspect este reprezentat de "introducerea unei game de înălțimi dedicata special pentru înlocuirea radiatoarelor vechi (fontă, aluminiu, laminate sau imprimate). De asemenea, a fost inclus posibilitatea de versiuni Ardesia HYGIENIC pentru a extinde capacitatea de curatare, chiar și în instituțiile medicale care fac obiectul celor mai stricte standarde de igienă în sisteme de încălzire.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP TUBULARE
MODEL ARDESIA
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 194.1
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 13
VOLUM INTERIOR [L] 1.98
RACORD [TOLI] 1
DISTANTA INTRE AXE [MM] 600
INALTIME [MM] 656
LATIME [MM] 138
ADANCIME [MM] 66
CULOARE ALBA
MASA [KG] 2.97
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri