Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
 0372 123 101
CALORIFER DIN OTEL TIP PANOU VISION, 11, 600 x700, 763W
120,00 LEI   Stoc momentan epuizat
!

CALORIFER DIN OTEL TIP PANOU VISION, 11, 600 x700, 763W


CALORIFER DIN OTEL TIP PANOU VISION, 11, 600 x700, 763W

Cod produs: 34RV1607
Producator: ROMSTAL PRIVATE LABEL
Garantie: 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


120,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Stoc momentan epuizat

Descriere


©
Calorifer din otel, tip panou pentru instalatii interioare, rezidentiale si comerciale, de incalzire.
Acesta este fabricat in conformitate cu norma europeana DIN EN 442.
Rezistenta buna la coroziune, datorata finisarii prin tehnologia nano-ceramica.
Suprafata de incalzire este constituita din panouri si aripioare.
Caloriferul este echipat cu toate accesoriile de instalare(dop, aerisitor, console, suruburi si dibluri).
Puterea termica nominala este calculata la parametrii:90/70-20.Încălzire eficientă

Încălzirea eficientă a locuinței presupune mai multe aspecte corelate, care împreună asigură o reducere semnificativă a consumului de energie. Pentru a obține cel mai ridicat randament termic, cu un consum mic de energie, este important să acordăm atenție tuturor detaliilor care alcătuiesc sistemul termic. O parte foarte importantă a sistemului îl reprezintă radiatoarele, care au rolul de a distribui căldura în interior.

Dintre toate caloriferele, cele din oțel reprezintă cel mai bun tip de radiatoare sau calorifere disponibile. Caloriferele din oțel VISION sunt accesibile oricui și se remarcă prin compatibilitatea ridicate cu centralele termice. Datorita faptului ca au o inertie termică scazută, caloriferele din oțel au o capacitate de a distribui caldura mult mai rapid în interiorul casei.

Temperatura ambientală ajunge mai repede la nivelul dorit în cazul caloriferelor din oțel, în comparație cu alte tipuri de calorifere. Acest lucru asigură un confort termic mult mai ușor de obținut și care se menține mult mai bine.

Caloriferele din oțel au o rezistență foarte ridicată la temperaturi înalte și nu se deteriorează ca urmare a temperaturilor de lucru ridicate. Sunt foarte eficiente, astfel că nu au pierderi de căldură semnificative. Se încălzesc repede, ceea ce reduce timpul necesar distribuirii căldurii și contribuie la creșterea performanțelor sistemului de încălzire.

Au un grad mai mare de manevrabilitate, au o greutate redusă și sunt ușor de montat. Caloriferul din oțel este mult mai simplu de pus în operă, nefiind greu precum caloriferele din fontă. Acest aspect le face să fie apreciate pentru timpul de montare rdus și efortul mult mai mic care necesită să fie depus.

Oțelul este un material ușor de modelat, în diferite forme sau dimensiuni, având avantajul de a se bucura de un puternic impact estetic. Sunt preferate pentru stilul modern pe care îl au și pentru faptul că sunt ușor de înreținut. Cu ajutorul acestora putem personaliza încăperile cu mai mare ușurință.

Specificatii tehnice

BRAND VISION
MODEL 11
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 763
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 120
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 13
VOLUM INTERIOR [L] 2.24
RACORD 4X1/2 TOLI
DISTANTA INTRE AXE 549 MM
INALTIME 600 MM
ADANCIME 70 MM
GROSIME TABLA PANOU [mm] 1.13
CULOARE ALBA
MASA [KG] 10.36

Schiță

Review-uri

1 5


Romstal - 09-10-2017 13:00
Buna ziua, caloriferul se poate monta si la acest tip de centrala.
Multumim

Vasile georgeta - 09-10-2017 10:46
Buna ziua.va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu caloriferul vid 34RV1607.blocul in care locuiesc are centrala pe lemne.caloriferul este bun sa il montez pentru asa ceva?sau este pe energie electrica?multumesc

- 25-10-2016 18:10
5 / 5 stele
promt si la obiect. produse de nota 10.

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face in 1-2 zile lucratoare dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2 pana la 7 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata, la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei de masini Romstal!

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00
Compara
0 produse