CALORIFER DIN OTEL, KERMI X2 PLAN COMPACT, 22, 600 x 800, 1247W

Adauga un review

  • Cod produs: 34RK6608
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: KERMI

519.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 120 luni
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calorifer din otel, tip panou, folosit pentru instalatii interioare de incalzire. Este conform cu Euro-Norm DIN EN 442, iar prin
certificatul DIN EN ISO 900 1:2000 este asigurata calitatea.
Aceste radiatoare functioneaza dupa un principiu numit Therm X2. Acest lucru inseamna ca placa frontala este legata in serie cu
celelalte placi si astfel este alimentata prioritar, rezultand micsorarea timpului de incalzire cu pana la 25% , ajungandu-se la
cresteri ale temperaturii de radiatie cu 50% pana la 100%(in functie de tipul de radiator).
Sunt echipate cu:
- aerisitor
- dopuri
- sistem de prindere
Puterea termica nominala este calculata la parametrii:90/70-20.

Romstal prezintă o nouă serie de calorifere din oțel, tip panou, de la Kermi. Modelul Kermi Therm X2 Plan utilizează o tehnologie modernă prin care placa frontala este legata in serie cu celelalte placi si astfel este alimentata prioritar, rezultand micsorarea timpului de incalzire cu pana la 25%. Astfel se ajunge la cresteri ale temperaturii de radiatie cu 50% pana la 100%.

Kermi Therm X2 Plan se remarcă prin această tehnologie unică de economisire a energiei dar și prin designul simplu și modern. Aceste radiatoare, disponibile în dimensiuni cuprinse între 400 și 2400 de mm și o înălțime de 600 mm,  pot fi integrate armonios în aproape fiecare cameră datorită designului special.

Linie clară, extrem de puternică.

Cu panourile frontale și laterale netede și grila decorativă superioară, Kermi Therm X2 Plan poate fi integrat fără ezitare în orice cameră a locuinței. El va aduce căldura dorită simplu și rapid fiind caracterizat de o performanță ridicată.

Radiatorul folosește un volum scăzut de apă asigurând într-un mod economic încălzirea rapidă și un control dinamic al acesteia. Eficiența energetică exemplară vă va face să vă bucurați de încălzirea modernă la capacitate maximă. Cu un design deosebit de neted, radiatorul Kermi Therm X2 Plan va străluci în orice cameră ca un briliant.

Acest radiator din otel aduce căldură și comfort la un preț mai mult decât accesibil. Calitățile sale îl fac să reziste excelent la temperaturi inalte. Nu uitam faptul că sunt ușor manevrabile lucru care ne ajută direct la montaj.

Nu ezitați! Alegeți unul din caloriferele Kermi Therm X2 Plan și distribuiți rapid căldura în interiorul casei datorită inerției termice scăzute și a tehnologiilor moderne care vă vor ajuta să plătiți mai puțin la facturile de încălzire.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 22
BRAND KERMI
MODEL X2 PLAN-K 22
MATERIAL OTEL
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 997
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 110
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 13
TIP ALIMENTARE N/A
VENTIL TERMOSTATIC INCORPORAT N/A
VOLUM INTERIOR [L] 4.85
NR. ELEMENTI [BUC] N/A
NR. TEVI [BUC] N/A
NR. COLOANE [BUC] N/A
RACORD [TOLI] N/A
DISTANTA INTRE AXE [MM] N/A
INALTIME [MM] 600
LATIME [MM] 800
ADANCIME [MM] 102
GROSIME TABLA PANOU [mm] N/A
GROSIME TABLA ARIPIOARE [mm] N/A
GROSIME TABLA GRILA [mm] N/A
CULOARE ALB
MASA [KG] 27.94
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri