CALORIFER DIN OTEL, ECCORAD, 22, 600 x800, 1821W

Adauga un review

205.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 144 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calorifer din otel, tip panou pentru instalatii interioare, rezidentiale si comerciale, de incalzire.
Suprafata exterioara a radiatorului este finisata cu un strat de pulberere aplicata electrostatic, dupa care este uscata in cuptor. Caloriferele sunt degresate si tratate cu fosfat de fier pasivizat.
Radiatoarele sunt produse si testate conform normei EN442.
Circulatia apei prin panou se realizeaza prin sistem fagure ce creste eficienta radiatorului.
Suprafata de incalzire este constituita din panouri si aripioare distribuite pe intreaga inaltime a panourilor.
Caloriferele sunt echipate cu:
-aerisitor
-dop
-sistem complet de prindere
Numar de prinderi in functie de lungimea radiatorului:
- 4 prinderi pentru radiatoare cuprinse intre 400mm-1600mm
- 6 prinderi pentru radiatoare cuprinse intre 1700mm-3000mm
Puterea termica nominala este calculata la parametrii:90/70-20.

NOTA informativa: Consumul si emisiile de CO2 s-au calculat pentru un numar de 1600 ore de functionare pe an

Atunci cand ne pregatim sa schimbam caloriferele vechi care sunt infundate, inestetice sau pur si simplu nu mai sunt functionale, indiferent ca este vorba de o renovare sau o constructie noua a unei locuinte, caloriferul din otel tip panou este solutia cea mai eficienta si moderna pe care o putem alege. Radiatoarele din otel Eccorad sunt elemente monobloc realizate prin ambutisarea si sudarea in regim complet automatizat a foilor de tabla de otel si sunt acoperite cu doua straturi de vopsea create special pentru a proteja mediul inconjurator. 

Caloriferele din oţel sunt deosebit de rezistente, datorită ultimului înveliş protector ele se comporta bine in timp la zgârieturi, umezeală şi acizi. Productia acestor calorifere este facuta în concordanţă cu standardele europene si permite furnizorului sa ofere o garantie foarte mare. Sunt cele mai bine vandute tipuri de calorifere, datorita pretului accesibil si a compatibilitatii cu instalatiile de incalzire cu centrale sau cazane proprii. Au o durata de viata medie de 15 ani, dar pentru asta trebuie sa  indeplineasca anumite conditii. Este foarte important sa nu fie golite  de apa, deoarece patrunderea aerului declanseaza procesul de coroziune, de aceea, in cazul montarii pe instalatii racordate la termoficare trebuie prevazuti robineti de izolare care sa retina apa in radiator pe durata verii, cand coloanele de incalzire de la bloc se golesc. De asemenea, montarea unui filtru de impuritati pe fiecare radiator in aceste instalatii contribuie la mentinerea duratei de viata si a functionarii eficiente. E foarte important sa aerisiti radiatoarele la inceputul fiecarui sezon de incalzire. Pentru ca radiatorul sa fie eficient nu e indicat sa asezati mobila voluminoasa direct in fata lui sau sa fie acoperite cu perdele sau draperii groase. Radiatorul Eccorad beneficiaza de o garantie de 3 ani in sistem de incalzire centralizata si 12 ani in sistem de incalzire cu centrala proprie.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 22
BRAND ECCORAD
MODEL PANOU
MATERIAL OTEL
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 1821
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 120
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 13
TIP ALIMENTARE N/A
VENTIL TERMOSTATIC INCORPORAT N/A
VOLUM INTERIOR [L] 4.86
RACORD [TOLI] 1/2
DISTANTA INTRE AXE [MM] 549
INALTIME [MM] 600
LATIME [MM] 800
ADANCIME [MM] 104
GROSIME TABLA PANOU [mm] 1.15
GROSIME TABLA ARIPIOARE [mm] 0.4
GROSIME TABLA GRILA [mm] 0.7
CULOARE ALB
MASA [KG] 25.78
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri