0372 123 101
CALORIFER BAIE PORTPROSOP, CROMAT, PISA, ELIPTIC, 350x1660mm, 777W
3.100,00 LEI   Disponibil la cerere
-&

CALORIFER BAIE PORTPROSOP, CROMAT, PISA, ELIPTIC, 350x1660mm, 777W


CALORIFER BAIE PORTPROSOP, CROMAT, PISA, ELIPTIC, 350x1660mm, 777W

Cod produs: 34N 0085
Producator: LAZZARINI
Garantie: 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

3.100,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Disponibil la cerere


Acest produs este disponibil la cerere doar in magazinele fizice Romstal. Termenul de livrare al produsului este de  30 - 45 de zile calendaristice calculat din momentul lansarii comenzii ferme in magazinul fizic.

Descriere

Calorifer din otel, pentru instalatii interioare de incalzire.
Coletoarele amplasate eliptic, ce au sectiune circulara de 50 mm, confera o nota contemporana si o eleganta aparte.
Este conceput ca port prosop, foarte util in orice baie.
Pachetul include:
-dop
-aerisitor
-sistem de prindere

calorifer decorativ pentru baie

CALORIFER DIN OTEL PENTRU BAIE PISA, ELIPTIC, CROMAT, 350x1660mm, 799W

Cunoscută pentru calitatea produselor și ideile novatoare în ceea ce ce privește designul, compania italiană LAZZARINI dorește să surprindă de fiecare data prin noi propuneri originale și avangardiste.

Designul special al caloriferului din gama PISA de la LAZZARINI reprezintă un mod inovator și creativ de a proiecta un obiect sanitar. Forma spiralată îl face remarcabil și îi conferă o frumusețe aparte, aproape ca a unui obiect de artă.

Este potrivit pentru a fi amplasat în băi spațioase cu design modern calorifer din otel elipticavând accente rafinate. Caloriferul completează în mod plăcut stilul unei băi minimaliste, caracterizate prin simplitate și distincție.

Caloriferul are o înălțime considerabilă, fiind potrivit pentru băi încăpătoare, moderne și sofisticate. Acesta este alcătuit din bare arcuite realizate din oțel. Aspectul estetic remarcabil va conferi băii dvs o notă aparte de eleganță, evidențiind stilul băii.

Modelul original al caloriferului nu va trece neobservat, impresionând prin linia grațioasă a designului cu care a fost proiectat. Caloriferul îmbină funcționalitatea cu frumusețea într-un mod original și inovator. Îl puteți utiliza pentru a usca prosoapele sau chiar unele articole vestimentare.

Decorați baia într-un mod surprinzător și autentic cu ajutorul caloriferului eliptic de la LAZZARINI. Beneficiați de climatul termic ideal pentru confortul dvs, în timp ce vă delectați cu aspectul estetic impresionant!

 

Specificatii tehnice

TIP PISA
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 777
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 90
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 4
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 5.5
VOLUM INTERIOR [L] 9.8
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 500 MM
INALTIME [MM] 1660 MM
LATIME [MM] 350 MM
ADANCIME [MM] 370 MM
CULOARE CROMAT
MASA [KG] 17.5

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse