CALORIFER BAIE PORTPROSOP, CROMAT CU OGLINDA, EMPOLI, DREPT, 600x1800mm, 533W

Adauga un review

 • Cod produs: 34N 0083
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: LAZZARINI

2,450.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Calorifer din otel pentru instalatii interioare de incalzire, alcatuit din tevi verticale cu sectiune rectangulara de 70x11mm.
Design-ul elegat se potiveste perfect cu orice interior, foarte util si discret, caloriferul constituie o rama pentru oglinda montata in interior.
Pachetul include:
-dop
-aerisitor
-sistem de prindere

 

De multe ori caloriferul este o piesă banală, nu foarte atractivă în decorul unei încăperi. Acest lucru este infirmat de LAZZARINI, care aduce în prim-plan inovații surprinzătoare în privința designului și funcționalității radiatoarelor. Caloriferul EMPOLI nu are cum să rămână neobservat, fiind diferit de orice alt model de radiatoare.

Eleganță și desăvârșire

Înalt, suplu și somptuos, caloriferul EMPOLI pare mai degrabă o piesă decorativă, decât un radiator. Acesta ocupă spațiu pe înălțime, devenind una cu peretele. Pe lângă designul special, radiatorul este prevăzut cu oglindă între barele plate. Astfel îl putem utiliza pentru a ne ajusta garderoba sau a ne verifica coafura.

Designul simplu și original al caloriferului EMPOLI conferă încăperilor eleganță și rafinament. Acesta este pur și simplu perfect, desăvârșind decorul oricărei încăperi stilate și moderne. Strălucirea suprafeței cromate este amplificată de oglinda din centrul caloriferului, care îi conferă distincție și eleganță.

Caloriferul EMPOLI este ideal pentru a completa amenajarea încăperilor spațioase. Acesta este o adevărată piesă decorativă, care va impresiona pe oricine. Dimensiunile grandioase ale radiatorului și oglinda din dotare crează impresia de spațiu amplu și deschis, având un efect de mărire asupra încăperii.

Caloriferul este confecționat din oțel de cea mai bună calitate. Acest lucru asigură distribuirea rapidă a căldurii în interior datorită inerției termice scăzute pe care o are oțelul. Caloriferul este compatibil cu orice tip de centrală termică, fiind excelent pentru asigurarea unui randament termic ridicat.

Caloriferul decorativ EMPOLI asigură atât confortul termic dorit, cât și o estetică deosebită a încăperilor. Este perfect pentru livinguri, holuri sau băi, căci putem avea și oglinda cu care este prevăzut la îndemână.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP EMPOLI
PUTERE TERMICA LA DT=60 GRD C [W] 533
TEMP. MAXIMA AGENT TERMIC TUR [°C] 90
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 4
PRESIUNE DE PROBA [BAR] 5.5
VOLUM INTERIOR [L] 4.4
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
DISTANTA INTRE AXE [MM] 1750 MM
INALTIME [MM] 1800 MM
LATIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 60 MM
CULOARE CROMAT
MASA [KG] 13.6
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri