CALORIFER BAIE PORTPROSOP, ALB, PADOVA, DREPT, 500x750mm, 396W

Adauga un review

 • Cod produs: 34N 0115
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: LAZZARINI

140.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 120 luni - montat in instalatie propie / 36 luni - montat in instalatie centralizata
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara CALORIFER BAIE PORTPROSOP, ALB, PADOVA, DREPT, 500x750mm, 396W din categoria Echipamente incalzire - Calorifere si convectoare - Calorifere de baie & decorative - Calorifere de baie din otel.

 • CALORIFER DIN OTEL PENTRU BAIE PADOVA, DREPT, ALB, 500x750mm, 419W

Caloriferul din oțel pentru baie Padova este special conceput pentru a se încadra perfect în orice baie. Ocupă un spațiu foarte mic, este discret, cu un design simplu și practic. Acest calorifer poate asigura necesarul de căldură pentru baie, în special dacă dimensiunile acesteia nu sunt foarte mari.  Firma producătoare este LAZZARINI, o firmă italiană cu experiență îndelungată, specializată în producția de radiatoare și calorifere care se disting prin calitatea înaltă, designul funcțional și deosebit și accesibilitatea produselor.

Calitatea produsului este asigurată prin faptul că acesta are garanție 10 ani dacă este montat în instalație proprie și 3 ani dacă este montat în instalație centralizată. Oțelul din care este construit îi conferă rezistență și durabilitate, iar caloriferul va putea fi folosit fără probleme ani de-a rândul. Modelul caloriferului are un design tip grilaj cu bare pe orizontală, dispuse în trei rânduri cu spațiu între ele unde se pot sprijini diferite textile. Barele sunt dispuse astfel încât să permită uscarea prosoapelor după utilizarea acestora. Modelul este de culoare albă și are dimensiunile 500x750 mm, putându-se încadra cu ușurință și într-o baie de dimensiuni mici. Se instalează cu ușor și poate fi folosit o viață întreagă!

Calitatea excepțională și prețul mic fac din caloriferul pentru baie Padova un produs indispensabil din baia oricui! Este ușor de instalat și de întreținut, iar durata de viață este îndelungată, făcându-l un produs potrivit în orice casă.

Caloriferul de baie Padova este ideal pentru baie pentru că are un design simplu, minimalist, ocupă puțin spațiu, îmbinând perfect utilitatea produsului și aspectul deosebit.  Un accesoriu necesar, ce respectă tradiția firmei LAZZARINI, care își propune să ofere calitate de top și design modern la prețuri imbatabile!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri