CADRU FIXARE PANOU SOLAR, R2 2xSOL 27 PREMIUM S VERTICAL

Adauga un review

  • Cod produs: 81PC9115
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: STIEBEL ELTRON

840.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara CADRU FIXARE PANOU SOLAR, R2 2xSOL 27 PREMIUM S VERTICAL din categoria Energie regenerabila - Panouri solare - Accesorii panouri solare - Sisteme fixare panouri solare.

Sistemul de panouri solare este soluția cea mai avantajoasă și eficientă pentru obținerea încălzirii. Panourile solare plane Sol 27 Premium se utilizează pentru încălzirea apei din cadrul instalțiilor hidrosanitare și termice. Radiația solară este convertită foarte eficient în căldură și este transferată către sistemul de încălzire.

Panourile solare plane Sol 27 Premium pot fi cuplate cu ajutorul cadrului special de montaj pentru a genera mai multă putere termică. Panourile sunt prevăzute cu o suprafață puternic refelctorizantă care asigură captarea radiației solare chiar și în condiții de înnorare. Acestea sunt dotate cu izolație specială care împiedică pierderile de căldură și asigură un randament al transferului termic foarte ridicat.

Pentru montarea a două sau mai multe panouri se utilizează cadrul pentru montaj special conceput pentru aceasta. Astfel se poate crea un sistem complex de panouri solare, care pot acoperi un procent mai ridicat din energia utilizată pentru încălzirea apei. Cu cât numărul de panouri solare este mai mare, cu atât acestea pot genera o putere termică mai ridicată, reducând astfel costurile pentru energie.

Panourile solare plane Sol 27 Premium sunt rezistente la condițiile exterioare și pot furniza căldură chiar și în zilele înnorate. Panourile captează radiația solară și o convertesc în căldură utilizabilă, care este transferată către circuitele de apă caldă. Sunt ideală pentru prepararea apei calde menajere și ca sursă complementară de căldură pentru încălzirea locuinței.

Randamentul panourilor depinde de modul cum sunt montate. Locul cel mai folosit pentru montarea acestora este acoperișul caselor sau clădirilor. Acoperișul este un loc convenabil pentru amplasarea panourilor deoarece este de regulă înclinat și îndreptat spre partea unde bate soarele, asigurând captarea optimă a radiației solare.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri