CABLU LEGATURA LON (RJ45; l=7 m) PT. AUTOMATIZARE CAZANE VIESSMANN

Adauga un review

330.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cablu de legatura LON pentru schimbul de informatii intre automatizari cod prod. 7143 495, cod 35WA0155.
7,0 m lungime
cu conectori cu fisa RJ 45

Cablul de legătură se utilizează pentru conectarea centralelor termice pe peleți Viessmann cu sistemul de automatizare. În acest fel putem realiza mai ușor economii considerabile la consumul de energie, beneficiind simultan de tot confortul termic de care avem nevoie. Este simplu să urmăm câteva instrucțiuni utile pentru reducerea consumului de energie, iar Viessmann ne propune soluții foarte eficiente pentru a diminua risipa de energie.

Sistemul de automatizare Viessmann face parte din întregul ansamblu al sistemului termic. Acesta are rolul de a controla eficient temperatura ambientală, precum și pe cea a apei calde. Manevrarea sistemului se face foarte simplu, intuitiv deoarece Viessmann pune la dispoziție mai multe elemente pentru întregirea sistemului.

Tehnica de sistem Viessmann funcționează precum un întreg unitar, în care fiecare componentă contribuie la creșterea eficienței și confortului. Controlul temperaturilor ne ajută să facem economii considerabile la consumul energetic, iar astfel să reducem costurile de întreținere. Viessmann își propune să creeze tehnologii care să contribuie la creșterea eficienței energetice a locuințelor sau clădirilor industriale. În acest fel sistemele termice Viessmann integrează tehnologiile de top privind reducerea consumului și utilizarea surselor de energie regenerabile, pentru micșorarea emisiilor poluante.

Centralele termice pe peleți sunt foarte eficiente și au un randament ridicat. Cu ajutorul sistemului de control putem regla foarte precis funcționarea acestora, pentru a dispune de cantitatea de căldură de care avem nevoie. Peleții oferă foarte multe avantaje, fiind un material ușor de folosit, cu combustie totală și putere termică înmagazinată foarte ridicată. Costurile pentru peleți sunt foarte accesibile, iar cu ajutorul dispozitivelor de automatizare putem controla cu precizie consumul și puterea termică generată.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri