Cabine dus cu hidromasaj kroner

Pentru cei care iau în calcul instalarea unei cabine de duș în baia proprie, cabinele de duș cu hidromasaj Kroner de la Romstal reprezintă soluția cea mai eficientă. Indiferent de suprafaţa băii, sau stilul de amenajare, ele se vor încadra perfect.

Cabinele Kroner cu hidromasaj reprezintă combinaţia perfectă între eleganță, eficienţă şi confort. Spre deosebire de cabinele de duș simple ele oferă mai multe opţiuni. De exemplu, sunt extrem de potrivite pentru cei care vor să facă un duş rapid, dar și o baie relaxantă care să alunge oboseala. Aceste clipe de răsfăţ al simţurilor se simt cel mai bine în cabina de duș Kroner. Avem disponibile cabine cu câdiță joasă sau cu cădiță înaltă.

Jeturile de hiromasaj cu apă caldă întind pielea, întinerind-o, și relaxează mușchii. De asemenea ele vor face un msaj performant celor care au dureri de spate sau umeri.

Printre avantajele evidente pe care le obțineți alegând o cabină de duș Vega enumerăm: locul câștigat în baie, instalarea uşoară, consum de apă mult redus, accesul facil (mai ales pentru persoanele în vârstă).

Cabinele inovatoare Kroner vă permit să vă bucurați de fiecare clipă petrecută în duș. Ele sunt facil de montat și uşor de întreţinut. Geamurile de sticlă beneficiază de un tratament care împiedică depunerile de calcar și sunt ușor de șters. Cădiţa se curăţă cu detergenţi, iar pereţii de sticlă, cu soluții speciale pentru geamuri şi sticlă.