CABINA DUS CU HIDROMASAJ SEMIROTUNDA, PROFIL CROM SI GEAM TRANSPARENT, KRONER RIVER ROUND, L.100xL.100xH.220cm

(1) Adauga un review

4,800.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Este o cabina de dus cu doi pereti ficsi si doua usi culisante cu manere cromate. Este alcatuita din panouri vitrate curbe ce au
in compozitie un profil din aluminiu cromat. Are 16 duze verticale de hidromasaj cu o presiune de functionare de 1.5 pana la 5
[bar], zona de sezut, set de dus, telefon, radio, lampa interioara, ventilator, oglinda, panou de control, display, robinet de
amestec, etajera.
Cadita de dus este livrata cu sifon si ventil.
Interfata panoului de comanda cuprinde:
- tasta de pornire/oprire;
- tasta alarma;
- tasta de memorare;
- tasta pornire radio;
- taste reglaj volum;
- tasta cautare post radio;
- tasta reset, folosita pentru resetarea setarilor radioului;
- tasta pornire vetilator;
- tasta pornire lampa interioara.


Dacă doriți să aveți o baie echipată modern, practic și deosebit atunci puteți alege o cabină de duș cu hidromasaj. Cabina este mai simplu de instalat spre deosebire de o cadă și ocupă un spațiu mai mic. Chiar dacă baia dvs nu este foarte încăpătoare, cu ajutorul unei cabine de duș veți rezolva problema spațiului disponibil foarte elegant și ușor.

Cu o formă semirotundă, două uși culisante, zonă specială pentru șezut, dar mai ales, cu un spectaculos sistem de hidromasaj, veți ști că ați făcut o alegere excelentă achiziționând cabina de duș RIVER ROUND. Aceasta este complet dotată cu tot ce aveți nevoie și chiar mai mult. Clipele petrecute în această cabină vi se vor părea de fiecare dată prea scurte și prea puține. Dotată cu un adevărat sistem pentru entertainment-ul dvs, vă veți simți răsfățați și pe deplin mulțumiți utilizând-o.

Cabina cuprinde cădița de duș, setul de duș și un panou de comandă. Nu uităm, de asemenea, cele 16 duze pentru hidromasaj dispuse pe verticală. Prin intermediul panoului de comandă puteți controla iluminatul din interiorul cabinei, ventilația, căutarea unui post de radio și volumul la care doriți să îl ascultați.

Nu veți mai simți nevoia să apelați la tratamente speciale, masaje sau SPA-uri costisitoare, dacă aveți la dispoziție ori de câte ori doriți această cabină de duș extraordinară. Beneficiile unui masaj sunt nenumărate, însă nu de fiecare dată avem posibilitatea de a ne bucura de acest tratament binefăcător. Utilizând cabina RIVER ROUND vom uita de problemele cu spatele, vom activa circulația sangvină și ne vom îmbunătăți starea de spirit cu o simplă apăsare de buton. Fără timp pierdut, programări sau averi cheltuite.

Bucurați-vă de o deosebită cabină de duș, iar ziua dvs va părea mai bună după fiecare utilizare!

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP CABINA DUS
BRAND KRONER
SERIE RIVER
MODEL CU CADITA
MONTAJ PE PARDOSEALA
MATERIAL STICLA SECURIZATA
FINISAJ TRANSPARENT
TEHNOLOGIE CU HIDROMASAJ
FORMA SEMIROTUNDA
LUNGIME [MM] 1000 MM
LATIME [MM] 1000 MM
INALTIME [MM] 2150 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review